Μότζι: Το χάσμα από την Γιουβέντους δεν καλύπτεται με μεταγραφές

15:55 27/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και οι ομάδες που καταδιώκουν την Γιουβέντους θα προσπαθήσουν να ενισχυθούν με μεταγραφές όμως ο Λουτσιάνο Μότζι υποστηρίζει πως το χάσμα της πρωταθλήτριας Ιταλίας από τους υπόλοιπους καλύπτεται μέσα από την τακτική και όχι τις μεταγραφές.

Σε δηλώσεις του ο πρώην παράγοντας της Γιουβέντους τόνισε: "Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν προσφέρονται για σπουδαίες αλλαγές και βελτιώσεις. Ποτέ ομάδα δεν άλλαξε τόσο πολύ στη χειμωνιάτικη μεταγραφική περίοδο. Οι μεγάλες επενδύσεις γίνονται το καλοκαίρι,

τώρα μόνο κάποιες διορθώσεις μπορείς να κάνεις. Δεν καλύπτεται με μεταγραφές. Νομίζω πως μόνο μέσα από το παιχνίδι και την τακτική μπορεί κάποια ομάδα να καλύψει το χάσμα που τη χωρίζει από τους Τορινέζους. Η Γιουβέντους έχει την ικανότητα να σκοράρει με πολλούς παίκτες, κάτι που δεν έχει, για παράδειγμα, ούτε η Ίντερ, ούτε η Νάπολι. Πώς θα μπορούσαν αυτές οι δύο ομάδες να καλύψουν αυτό το κενό; Με μεταγραφές; Πότε θα προλάβαιναν οι νέοι παίκτες να προσαρμοστούν, πότε θα μπορούσαν να αποδώσουν; Για αυτό σας λέω, μόνο αν αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο παίζουν, μπορούν να καλύψουν τη διαφορά τους από τους πρωτοπόρους".

Keywords
Τυχαία Θέματα