Μοράτι: Μην το βάζετε κάτω

16:45 17/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η ήττα από την Λάτσιο έφερε την Ίντερ στο -7 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους ωστόσο ο Μάσιμο Μοράτι ζήτησε από τους παίκτες να μην το βάζουν κάτω και πρόσθεσε πως είναι σίγουρος ότι στο τέλος θα δικαιωθούν οι προσπάθειες τους.

Στην διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης ενόψει Χριστουγέννων, ο πρόεδρος της Ίντερ απευθυνόμενος σε παίκτες και προπονητές είπε: " Στο παιχνίδι με τη Λάτσιο κρατήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο. Θεωρώ πως χάσαμε άδικα, αφού οι λεπτομέρειες για ακόμα μία φορά ήταν εναντίον μας. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποιες

αποφάσεις των διαιτητών, αφού τον τελευταίο καιρό όλο και κάποιο σφύριγμα εναντίον μας τους... ξεφεύγει. Μην το βάζετε κάτω, η προσπάθεια συνεχίζεται και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα δικαιωθούν οι προσπάθειες όλων σας. Δεν θέλω να ασχολούμαστε με τις άλλες ομάδες. Εκείνες κάνουν το δικό τους πρωτάθλημα, εμείς το δικό μας. Η διαφορά μας αυξήθηκε γιατί το παιχνίδι που είχαν να δώσουν εκείνοι ήταν λιγάκι πιο απλό από το δικό μας. Αν και με πληροφορούν πως έπαιξαν πολύ καλά, επαναλαμβάνω πως πρέπει να κοιτάμε μόνο την ομάδα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα