Τι λένε στη διοίκηση για την παραίτηση Γρυσμπολάκη

16:03 17/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η σημερινή (ξαφνική) παραίτηση του Γιώργου Γρυσμπολάκη, από τη θέση του αντιπροέδρου, δεν δείχνει να... θορυβεί τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ. Ο λόγος είναι γιατί πιστεύουν ότι ο Γρυσμπολάκης παραιτήθηκε εξαιτίας κάποιων αποδοκιμασιών που ακούστηκαν χθες στο ΟΑΚΑ από μέρος του κόσμου (και) προς το πρόσωπό του. Έτσι, λοιπόν, σκοπός ακόμα και του Ανδρέα Δημητρέλου είναι να υπάρξει την αυριανή μέρα μία συνάντηση με κάποια μέλη του Δ.Σ. και να συζητήσουν... Η κοινή γραμμή που θέλει ο πρόεδρος της ΠΑΕ να πάρουν άπαντες

στο Δ.Σ. είναι αυτή που δήλωσε ο ίδιος, σήμερα στη ραδιοφωνική του συνέντευξη, ότι θα πράξει: να παραμείνει δηλαδή ο καθένας στο πόστο του ως τις 17 Γενάρη (ημέρα Γ.Σ.) κι αν ως τότε δεν έχει δοθεί λύση στα διοικητικά (είπε από την πλευρά Βιντιάδη, είτε από άλλους μετόχους) τότε να υποβάλλουν την παραίτησή τους.

Μένει να δούμε αν θα επιμείνει ο Γιώργος Γρυσμπολάκης στη θέση του αντιπροέδρου, παρά τη σημερινή του παραίτηση ή αν θα επιμείνει στην άμεση αποχώρησή του από το Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα