Μονόδρομος η πρόκριση για το «όνειρο»

08:12 29/1/2015 - Πηγή: AEK365

«Πρώτος τελικός» είναι ο κεντρικός τίτλος της «Ώρας των Σπορ», η οποία αναφέρει ότι «η ΑΕΚ βλέπει ψηλά στο Κύπελλο και η πρόκριση σήμερα απέναντι στην Κέρκυρα είναι μονόδρομος», εφιστώντας την προσοχή: «Καμία υποτίμηση στους "Φαίακες", που έχουν παρουσιάσει δυνατό σύνολο στην Σούπερ Λίγκα». Παράλληλα, τονίζεται ότι: «Πέρασαν ήδη (εκτός από τον ΟΣΦΠ) στους "8" του Κυπέλλου, ο Απόλλων, ο Ηρακλής

και τα Χανιά της Β' Εθνικής, συν ΟΦΗ και Πανιώνιος».

Με την αναμέτρηση του Κυπέλλου ασχολείται το «Goal» με τίτλο «Δικαίωμα στο όνειρο» και «καπέλο»: «Η ΑΕΚ περιμένει στο ΟΑΚΑ την Κέρκυρα στη ρεβάνς του 1-1 με στόχο όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και να αξιοποίηση την προοπτική που υπάρχει στον φετινό θεσμό». Η εφημερίδα επίσης αναφέρει ότι «Δεν έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα ο Δέλλας, με έξι θέσεις να είναι ανοικτές», καθώς και ότι «Ετοιμάζεται συνάντηση για το γήπεδο με την αισιοδοξία ότι μπορεί να βρεθεί λύση».

Στο ίδιο μήκος κύματος, ως προς τη θεματολογία, κίνειται και η «SportDay», η οποία όμως κάνει λόγο για «Υποχρέωση», τονίζοντας ότι «Στη ρεβάνς του 1-1 με την Κέρκυρα, η Ένωση δεν βλέπει κάτι άλλο πέρα από το...8»., αλλά και ότι υπάρχει «Αγωνία για Ανάκογλου».

Τέλος, η «Live Sport» αναφέρει ότι η ΑΕΚ «Σφραγίζει το εισιτήριο», δίνοντάς τα «Όλα για την πρόκριση στα προημιτελικά κόντρα στην Κέρκυρα. Αναφορικά με τα μεταγραφικά, τονίζεται ότι ο Αλμέιδα «Πάει για το καλοκαίρι» και ο Κρισάντους θα έρθει στην Αθήνα, αλλά «μόνο ως ελεύθερος».

Keywords
Τυχαία Θέματα