Στα ημιτελικά η Μπάρτσα μετά από επικό ματς…

23:59 28/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 2-3
Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν

Πέντε γκολ, δύο αποβολή στη φυσούνα, κακή διαιτησία κι ένα παπούτσι στον επόπτη... περιελάμβανε ο προημιτελικός ανάμεσα σε Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα, που έβγαλε νικήτρια τη δεύτερη με 3-2. Έτσι οι Καταλανοί πήραν την πρόκριση και αν αγωνιστούν στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Απίστευτος ρυθμός στο πρώτο μέρος, με την Ατλέτικο να μπαίνει πολύ δυνατά και μόλις στα 40 δευτερόλεπτα να ανοίγει το σκορ. Ο Τόρες έκανε απίστευτη προσποίηση στον Μασεράνο, σούταρε με τη μία κι άνοιξε το σκορ. Η Μπάρτσα ανέβασε στροφές και στο 9ο λεπτό ο Μέσι έκανε υπέροχη ντρίμπλα, έδωσε για τον Σουάρες κι εκείνος για τον Νεϊμάρ που με όμορφο πλασέ έφερε στα ίσα το σκορ. Η Ατλέτικο πίεσε πολύ από εκεί και πέρα και στο 27ο λεπτό ο Γκρισμάν από το ύψος του πέναλτι έχασε μοναδική ευκαιρία, αλλά στο 30' ο ρέφερι είδε πέναλτι σε ανατροπή του Μασεράνο στον Χουανφράν εκτός περιοχής και ο Γκαρθία από τα 11 μέτρα έκανε το 2-1 για τους «ροχιμπλάνκος». Ωστόσο στο 38ο λεπτό ο Μιράνδα προσπαθώντας να διώξει βρήκε με το καλάμι την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-2, ενώ στο 41' ο Μέσι έβγαλε στην αντεπίθεση μαγική πάσα στον Άλμπα που μοίρασε στον Νεϊμάρ, ο οποίος πέρασε και τον Ομπλάκ κι έκανε το 3-2 για τους Καταλανούς. Ωστόσο στο ξεκίνημα της φάσης ο ρέφερι έχει κλείσει τα μάτια σε καθαρό πέναλτι υπέρ της Ατλέτικο, για χέρι του Άλμπα.

Εκτός από τα 5 γκολ το πρώτο μέρος είχε απίστευτες σκηνές, όπως αυτή με τον Αρντά να πετά παπούτσι στον βοηθό γραμμών, ενώ με τη λήξη του ημιχρόνου στη φυσούνα, ο ρέφερι απέβαλλε τον Γκάμπι, με την Ατλέτικο να συνεχίζει με 10.

Στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα είχε τον έλεγχο, αλλά στο 70ο λεπτό ο Τερ Στέγκεν αναγκάστηκε σε δύσκολη επέμβαση μετά από σουτ του Κάνι, ενώ στο 84' η Ατλέτικο έμεινε με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Μάριο Σουάρεθ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ομπλάκ, Χιμένες, Μιράντα, Σικέιρα, Χουανφράν (58' Γκάμεθ), Γκάμπι, Μάριο Σουάρεθ, Αρντά Τουράν (64' Κάνι), Ραούλ Γκαρθία, Γκρισμάν, Τόρες

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ-Στέγκεν, Μασεράνο (62' Ματιέ), Πικέ, Ντάνι Αλβες, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Ράκιτιτς, Νεϊμάρ (75' Πέδρο), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα