Μόνο οι τιμωρημένοι δεν πάνε Τούμπα

19:18 5/4/2014 - Πηγή: AEK365

Με όλους τους παίκτες στην διάθεση του εκτός των τιμωρημένων Ταυλαρίδη και Γκαρσία, θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στην Τούμπα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (06/04, 19:00).
Ο Γιώργος Παράσχος πήρε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές και σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου τόνισε: «Σίγουρα δεν θα ποντάρουμε στην κούραση του ΠΑΟΚ από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

γιατί έχει πολλές λύσεις. Περιμένουμε μια γεμάτη Τούμπα κι έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι "καμίνι" αλλά εμείς σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεαστούμε. Επειδή έχουμε και μια καλή παράδοση πιστεύω ότι μπορούσε να την συνεχίσουμε και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα γίνει πιστεύω ένα ανοικτό παιχνίδι που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος».
Η αποστολή του Ατρόμητου για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 33ης αγωνιστικής της Super League: Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Κιβρακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Θεολόγου, Λαζαρίδης, Φυτανίδης,Γιαννούλης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ούμπιντες, Καραμάνος, Φάμπιο, Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Φωτάκης, Ναπολεόνι, Μπρίτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα