«Μόνο με εξαιρετική πρόταση φεύγει ο Σα»

23:00 28/4/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Ορλάντο Σα βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης. Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ασχοληθεί πολύ με την περίπτωση του Πορτογάλου άσου, ενώ έχουν κάνει και διερευνητικές επαφές με το περιβάλλον του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι εξετάζουν πλέον τις επόμενες κινήσεις τους στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, επίσημη πρόταση δεν έχει κατατεθεί στη Λέγκια, κάτι που επιβεβαίωσε και σε δηλώσεις του στο Gazzetta

ο πρόεδρος του συλλόγου Μπογκουσλάβ Λεσνοντόρσκι. «Δεν έχουμε έρθει σε επαφή με την ΑΕΚ και φυσικά δεν έχουμε πρόταση», τόνισε και πρόσθεσε ότι: «Ο Ορλάντο Σα είναι σημαντικό μέλος της ομάδας και στο πλάνο της επόμενη σεζόν βρίσκεται μέσα. Θα συζητήσουμε για την αποχώρησή του μόνο αν έρθει εξαιρετική πρόταση από το εξωτερικό».

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος των δηλώσεων του προέδρου της Λέγκια, είναι... αναμενόμενες από τη στιγμή που για να προχωρήσει η μεταγραφή θα πρέπει να υπάρξει διαπραγμάτευση. Και από την πλευρά του φαίνεται να είναι ήδη... προετοιμασμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα