Σοκ και δέος...

22:53 28/4/2015 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΧΕΤΑΦΕ: 6-0
Γήπεδο: Καμπ Νου

Αστρική η Μπαρτσελόνα, διέσυρε με 6-0 τη Χετάφε και οδεύει προς τον τίτλο.

Στο 4ο μόλις λεπτό ο Γκουαΐτα είπε όχι σε σουτ του Άλβες, 3ενώ στο 8' οι Καταλανοί κέρδισαν πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Σουάρες από τον Αρόγιο και ο Μέσι με εκτέλεση αλά-Πανένκα, από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0. Στο 14' η κεφαλιά του Ραφίνια πέρασε λίγο άουτ ενώ στο επόμενο

λεπτό ο Μπράβο έδιωξε στη γραμμή τη λόμπα του Χινεστρόθα. Στο 20ο λεπτό το συρτό σουτ του Μέσι πέρασε άουτ, ενώ στο 25' μετά από όμορφη μπαλιά του Μέσι, ο Σουάρες με γυριστό στην κίνηση, έκανε το 2-0. Οι Καταλανοί συνέχισαν να πιέζουν και στο 28ο λεπτό έκαναν το 3-0, καθώς ο Σουάρες έδωσε για τον Νεϊμάρ, που πέρασε έναν αντίπαλο και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Χετάφε δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 30' ο Τσάβι με τρομερό σουτ από το ημικύκλιο, έκανε το 4-0, ενώ στο 40' οι Μέσι, Τσάβι και Σουάρες έκρυψαν την μπάλα, με τον Ουρουγουανό να γράφει το 5-0 με ιδανικό πλασέ από πλάγια αριστερά. Στο 43ο λεπτό η Μπάρτσα άγγιξε και το 6ο γκολ, με το σουτ του Αντριάνο να ξύνει το δοκάρι της Χετάφε.

Με την έναρξη του 2ου μέρους, η Μπαρτσελόνα πέτυχε και το 6-0 και συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό με όμορφο σουτ του Μέσι. Στο 66ο λεπτό το σουτ του Σουάρες σταμάτησε στο δοκάρι της Χετάφε, ενώ στο 71' δοκάρι είχε και η Χετάφε με τον Χινεστρόθα και στο 83' ο Γκουαΐτα είπε όχι σε εκτέλεση φάουλ του Μέσι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Μπαρτρά, Ματιέ, Αντριάνο, Ντάνι Άλβες (68' Μοντόγια), Μπουσκέτς, Τσάβι (58' Πέδρο), Ραφίνια, Νεϊμάρ, Μέσι, Λουίς Σουάρες

ΧΕΤΑΦΕ: Γκουαΐτα, Αλέξις, Αρόγιο, Βελάθκεθ, Λάγο, Λασέν, Ροδρίγκεθ (64' Φελίπ), Εμι, Χινεστρόθα, Πέδρο Λεόν (76' Εσκουδέρο), Μπαμπά (49' Ίβι).

Keywords
Αναζητήσεις
μπαρτσελονα χεταφε
Τυχαία Θέματα