«Μόνο η τετράδα για Τσέλσι»

16:47 6/3/2013 - Πηγή: AEK365

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης, προτιμούν μια θέση στην επόμενη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μέσω του τερματισμού στις πρώτες τέσσερις θέσεις της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ και σε αυτό θα στοχεύσουν, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το Κύπελλο Αγγλίας.
«Είναι πολύ σημαντικό για την Τσέλσι να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε κάνει τα πάντα για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας, αφού η φιλοσοφία μας είναι η επιτυχία μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να αντιμετωπίζουμε

τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και να εμφανιζόμαστε ανταγωνιστικοί απέναντί τους»είπε ο Γκουρλέι.
Κληθείς να τοποθετηθεί για τον πάγκο της Τσέλσι και την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ράφα Μπενίτεθ, όταν αυτός αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία, ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου ξεκαθάρισε: «Από την πρώτη μέρα της πρόσληψης του Ράφα Μπενίτεθ, τονίσαμε ότι θα ήταν ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας μέχρι τη λήξη της σεζόν. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο έργο μας, που είναι η εξασφάλιση της παρουσίας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το φινάλε των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων, θα καθίσουμε να συζητήσουμε και να αναζητήσουμε τον επόμενο προπονητή, ώστε να σχεδιάσουμε τα πλάνα μας για τη νέα χρονιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα