Γκόγκιτς: «Σαν να ξεκινάμε τώρα το πρωτάθλημα»

16:40 6/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Σερβοκύπριος τεχνικός ηγέτης των Κρητικών, μίλησε στην «Έρα Σπορ» για την πορεία της ομάδας του Ηρακλείου στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, αλλά και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τους Μανώλη Τζανακάκη και Ανδρέα Μπαχαλάκη.

Αρχικά, ο Σίνισα Γκόγκιτς μίλησε για την πορεία του Εργοτέλη: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Το πρωτάθλημα της Football League είναι μαραθώνιος με

όλες τις ομάδες να είναι πολύ κοντά και με δύο νίκες να διεκδικούν άνοδο η με δύο ήττες να κινδυνεύουν. Είναι σαν να ξεκινάμε τώρα το πρωτάθλημα».

Και συνέχισε: «Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς την προετοιμασία μας στις 9 Ιουλίου, και φτιάξαμε ένα ομοιογενές σύνολο κυρίως από νέους ποδοσφαιριστές καθώς τα οικονομικά της ομάδας δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε μετεγγραφές. Αλλάξαμε πολλά πράγματα στην ομάδα καθώς δίνουμε βάρος στην κατοχή μπάλας και τη δημιουργία παιχνιδιού».

Τέλος, για το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για τους Τζανακάκη και Μπαχαλάκη, υποστήριξε: «Ο Τζανακάκης είναι μοντέρνο μπακ χαφ και παίζει στη δεξιά πλευρά. Είναι ικανότατος και έχει και εμπειρία στη Super League. Ο Μπαχαλάκης είναι «οκτάρι» ένας δυνατός και ψηλός παίκτης με μεγάλες δυνατότητες. Και οι δύο έχουν πολύ ταλέντο και περιθώρια να εξελιχθούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα