Μόνο 50.000 ανέβηκε η Ντνιέπρ, πιέζει ο Μανωλάς τον Δημητρέλο

13:56 1/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στην σκληρή στάση του Στέλιου Μανωλά και κατ επέκταση του ανηψιού του Κώστα φαίνεται πως ποντάρει η Ντνιέπρ. Η Ουκρανική ομάδα που δεν είχε κανένα πρόβλημα να δώσει από 500.000 ευρώ σε Στέλιο και Κώστα σαν πριμ μεταγραφής παρά την παρουσία του απεσταλμένου της ΑΕΚ Αρναρ Γκρέταρσον που μετέφερε την απόφαση του Δ.Σ πρότειναν μόνο 50.000 επιπλέον από τις 600.000 ευρώ που πρότεινε ο... Στέλιος Μανωλάς χθες. Μάλιστα αρνήθηκαν να παραχωρήσουν ποσοστό μεταπώλησης στην ΑΕΚ

ενώ δεν ασχολούνται με το 30% του Θρασύβουλου και τις 120.000 ευρώ που είναι τα ποσοστά των μάνατζερ! Με αυτά τα δεδομένα η ΑΕΚ θα πάρει το πολύ 350.000 ευρώ, πολύ λιγότερα ακόμη κι από τον... θείο του παίκτη.

Από την πλευρά του ο Αντρέας Δημητρέλος δέχεται ασφυκτικό πρέσινγκ από τον Στέλιο Μανωλά με τον οποίο έχει φιλία πάνω από 30 χρόνια και σχέση μεγάλης εμπιστοσύνης. Το πόσο μεγάλη είναι η πίεση φάνηκε και χθες το βράδυ στο Δ.Σ όπου τα υπόλοιπα μέλη ένιωσαν τεράστια έκπληξη ακούγοντας τον Δημητρέλο να επιχειρηματολογεί συνεχώς υπέρ της πώλησης με βασικό επιχείρημα το ότι ο παίκτης είναι δυσαρεστημένος και δεν θα προσφέρει τα αναμενόμενα πράγμα που προκάλεσε την οργή των υπολοίπων οι οποίοι και τα έβαλαν με τον Δημητρέλο γιατί με τις κινήσεις του και την άδεια που έδωσε στον Μανωλά να παει στην Ουκρανία έδωσε το πάνω χέρι στην Ντνιέπρ. Παρόλα αυτά επιμένει ο Δημητρέλος πως την τελική απόφαση θα την πάρει όλο το Δ.Σ και όχι μόνος του.

Τέλος αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι το γεγονός πως ο Δημητρέλος δεν ασχολείται καν με την κάθετη άρνηση του Νίκου Κωστένογλου που πήρε θέση και δημόσια κατά της μεταγραφής στην χθεσινοβραδυνή εκπομπή του MEGA.

Keywords
Τυχαία Θέματα