Μοιρασιά στο Περιστέρι

19:53 7/5/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 2η αγωνιστική πλέι οφ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ: 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: Περιστέρι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίος)

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ έμειναν για πέμπτη φορά τα τελευταία χρόνια στην ισοπαλία στο Περιστέρι και συνέχισαν την παράδοση.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισοπαλίες με 1-1, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Έτσι κατάφεραν να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν σε αυτή την φάση και ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ ήθελε να μπει δυναμικά και στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν γκέλα του Παναθηναϊκού και να περάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ. Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έδειξε να πατάει καλύτερα και μάλιστα ήταν η ομάδα που είχε και την κατοχή της μπάλας. 'Όμως αυτό δεν τους βοήθησε στο να ανοίξουν το σκορ, από την στιγμή που δεν έβρισκαν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Αυτό οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο αφού σε μια αντεπίθεση στο 23ο λεπτό ο Σαλπιγγίδης πήρε την μπάλα, απέφυγε και τον Τόμας και με ιδανικό πλασέ έγραψε το 0-1. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος μπήκε δυναμικά με στόχο να φέρει το ματς στα ίσα, αλά έδειχνε να αντιμετωπίζει προβλήματα στην τελική προσπάθεια και να αρκείται μόνο στα στημένα. Έτσι ο ΠΑΟΚ με την καλή αμυντική λειτουργία κατάφερε να κρατάει το υπέρ του 1-0. Όλα αυτά όμως μέχρι το 67ο λεπτό στο οποίο οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα. Πιο συγκεκριμένα μετά από πάσα του Αναστασάκου, ο Μήτρογλου έφυγε από κανονική θέση και πλάσαρε τον Χαλκιά για το 1-1. Από εκεί και πέρα δεν σημειώθηκε κάτι ουσιαστικό με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες και να παίρνουν έναν πολύτιμο βαθμό ενόψει της συνέχειας.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου (46' Μπρίτο), Φυτανίδης, Τόμας, Ιγκλέσιας (63' Αναστασάκος), Σφακιανάκης (46' Καραμάνος), Δημούτσος, Γκαρσία, Επστάιν, Μήτρογλου.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο, Σταφυλίδης, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (82' Ίβιτς), Λίνο (76' Γεωργιάδης), Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα