Μοιρασιά στο «Γκούντισον Παρκ»

17:32 3/11/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΡΝΤΙΦ- ΣΟΥΟΝΣΙ: 1-0
Γήπεδο: Κάρντιφ Σίτι Στάντιουμ

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Κάρντιφ που επικράτησε της Σουόνσι με 1-0 και πήρε το Ουαλικό ντέρμπι.

Στο 3ο και στο 9ο λεπτό η Σουόνσι απείλησε την εστία της Κάρντιφ με τον Μίτσου, αλλά στη συνέχεια και ως τη λήξη του πρώτου μέρους, ο ρυθμός του ματς δεν ήταν καλός.

Η Κάρντιφ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 62ο λεπτό μετά από κόρνερ του Μπελαμι, ο Κόκερ από κοντά έκανε το 1-0. Στο 90ο λεπτό αποβλήθηκε ο Βορμ και στα τελευταία λεπτά στα γκολπόστ κάθισε ο Ράνχελ.

ΚΑΡΝΤΙΦ:

Μάρσαλ, Τέιλορ, Κόκερ, Τέρνερ, Γουίτινχαμ, Μεδέλ (88' Κιμ), Οντεμβίγκι (75' Κάμπελ), Μουτς (56' Γκούναρσον), Κάουι, Κατρίν

ΣΟΥΟΝΣΙ: Φορμ, Ράνχελ, Τσίκο, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Μπρίτον (71' Ποθουέλο), Ντε Γκούζμαν, Σέλβεϊ, Ρόουτλετζ (81' Βάσκεθ), Ντάιερ, Μίτσου (64' Μπόνι)

ΕΒΕΡΤΟΝ- ΤΟΤΕΝΑΜ: 0-0
Γήπεδο: Γκούντισον Παρκ

Κατώτερο των προσδοκιών ήταν το ντέρμπι ανάμεσα σε Έβερτον και Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να κολλάνε στο 0-0.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Χάοθυαρντ έπεσε και μπλόκαρε το σουτ του Σάντρο, ενώ στο 7' ο Σολδάδο αστόχησε από καλή θέση. Στο 32ο λεπτό το σουτ του Οσμάν πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 65ο λεπτό η Έβερτον ζήτησε δικαίως πέναλτι σε κράτημα του Κόουλμαν από τον Βερτόνχεν.

Στο 77ο λεπτό ο Γιορίς έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Λουκάκου, όπως έκανεκαι στο 89' σε προσπάθεια του Ντεουλοφέου.

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Γιαγκέλκα, Ντεστάν, Μπέινς, ΜακΚάρθι, Μπάρι, Μιραλάς (63' Ντεουλοφέου), Όσμαν (63' Μπάρκλεϊ), Πίενααρ, Λουκάκου (86' Γέλαβιτς)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόκερ, Ντόουσον, Κίρικες, Βερτόνχεν, Σάντρο (61' Ντεμπελέ), Παουλίνιο, Τάουνσεντ, Χόλτμπι (86' Έρικσεν), Λένον (69' Σίγκουρντσον), Σολδάδο

Keywords
Τυχαία Θέματα