Ευρωπαία η Φράιμπουργκ

18:29 10/2/2013 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ- ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤ.: 1-0
Γήπεδο: MAGE SOLAR Stadion

Μεγάλη νίκη με 1-0 πανηγύρισε η Φράιμπουργκ επί της Φορτούνα κι έπιασε πεντάδα.

Στο 17ο λεπτό η Φράιμπουργκ έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Κρούζε σημάδεψε το δοκάρι της Φορτούνα με όμορφο σουτ ενώ στο 41' ο Γκίφερ βγήκε και πρόλαβε όμορφα τον Ρόζενταλ.

Στο 55ο λεπτό το φάουλ του Τέσκε πέρασε λίγο άουτ, ενώ στη συνέχεια οι φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ωστόσο στο 87' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κρούζε,

ο Κρμας με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Χέντεσταντ (46' Γκίντερ), Ντιανέ, Κρμας, Σοργκ, Φλουμ, Σούστερ, Σμιντ (66' Καλιγκιουρί), Μακιάντι, Ρόζενταλ, Κρούζε.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ: Γκίφερ, Μπαλονγκούν, Μαλεζάς (89' Σκάκιν), Φαν ντεν Μπεργκ, Λάτκα, Μπόντζκε, Τέσκε, Ίλσε (64' Φινκ), Κρούζε (83' Μπελινγκχάουζεν), Λάμπερτζ, Ράιζινγκερ.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΜΑΪΝΤΖ: 1-1
Γήπεδο: SLG Αρένα

Στο 1-1 έμειναν Άουγκσμπουργκ και Μάιντζ σε ένα ματς με πολλές φάσεις.

Το ματς είχε τρομερό ρυθμό και πολλές φάσεις από τα πρώτα λεπτά και στο 20' ακυρώθηκε γκολ του Πάρκερ ενώ στο 43' ο Σζαλάι με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 45+1' ο Πάρκερ είδε την κόκκινη κάρτα και άφησε την Μάιντζ με 10 παίκτες.

Έτσι στην επανάληψη η Άουγκσμπουργκ πίεσε και έφερε στα ίσα το ματς στο 57' με σουτ του Μέλντερς από το ύψος του πέναλτι.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μάνινγκερ, Κάλσεν Μπράκερ, Κλάβαν, Οστρζόλεκ, Φίλιπ (43' Πάρκχουρστ), Μόραβεκ (73' Φπγκτ), Γι, Βέρνερ (80' Χάιν), Μπάιερ, Κου, Μέλντερς.

ΜΑΪΝΤΖ: Βέτκλο, Νοβέσκι, Ντίας (46' Ζάμπαβνικ), Σβένσον, Πόσπεχ, Ζίμλινγκ, Μπαουμγκάρτλινγκερ, Σότο (61' Ρίσε), Ίβανσιτζ (69' Καλιγκιουρί), Σζαλάι, Πάρκερ.

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα