Σημαντικό «διπλό» ο Ηρακλής

17:52 10/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Ρεθύμνου, ΟΠΕΡ και Ηρακλής δικαιολόγησαν την εξαιρετική τους φετινή πορεία, σε ένα χορταστικό ντέρμπι με ανατροπές, συγκινήσεις και μεγάλο νικητή τον Ηρακλή με 3-2.

Οι κυανόλευκες αν και ταξίδεψαν στην Κρήτη με 8 αθλήτριες, κατάφεραν να πετύχουν τον απόλυτο αιφνιδιασμό κατακτώντας τα δύο πρώτα σετ,

με όπλο το φοβερό σερβίς τους, ενώ παράλληλα η πολύ καλή υποδοχή τους, τους επέτρεπε να παίζουν πολύ από το κέντρο.

Μετά το 0-2 το Ρέθυμνο άλλαξε λίμπερο, η εικόνα του αγώνα άλλαξε με την ομάδα της Κρήτης να μειώνει δύσκολα σε 1-2 και στο δ' σετ οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 17-20 και 22-24. Το ματς όμως δεν τελείωσε καθώς ο ΟΠΕΡ με σερί 4-0 πήρε το σετ και οδήγησε το ματς στο τάι μπρέικ, εκεί όπου βρέθηκε να προηγείται με 6-2.

Ήταν η σειρά του Ηρακλή όμως για την ανατροπή, καθώς προσπέρασε 7-8 και πάλι με πίεση από το σερβίς για να φτάσουμε στο 12-14, όπου η Κορτέζ απέναντι σε μονό μπλοκ κάρφωσε άουτ δίνοντας τέλος στο ματς.

«Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι είναι κέρδος που πήραμε τον πόντο και κρατήσαμε τη διαφορά μας από τον Ηρακλή. Όπως φαίνεται θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι για να δούμε πότε θα ξεκαθαρίσει η 4η θέση. Απομένουν 5 αγωνιστικές εμείς έχουμε τον Ολυμπιακό, ο Ηρακλής υποδέχεται την Κηφισιά κι όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα βρεθεί από πάνω», δήλωσε ο κ. Χαχαγιόπουλος.

Από την πλευρά του ο κ. Καλπάκης μέσα στη χαρά της νίκης δεν ξέχασε να ευχαριστήσει κάποιους ανθρώπους. «Κάποιοι μάτωσαν οικονομικά για να μπορέσει η ομάδα να ταξιδέψει στην Κρήτη, αλλά πιστεύω ότι τους ανταποδώσαμε τη θυσία τους με τη νίκη που κατακτήσαμε κι ήταν το δικό μας ευχαριστώ προς αυτούς», είπε αρχικά και συνέχισε στο ίδιο ύφος: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Ρεθύμνου για την καταπληκτική ατμόσφαιρα, αλλά και τη συμπεριφορά τους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, αφού παρά την ήττα τους μας συνεχάρησαν. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη και τους δύο βαθμούς, αφού παίζαμε με μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, αλλά τα καταφέραμε».

Τα σετ: 22-25, 17-25, 26-24, 26-24, 12-15
Ρέθυμνο (Χαχαγιόπουλος): Παρασκάκη, Σαπαρέφσκκα, Χατζοπούλου, Κορτές, Φεντότοβα, Σαλούστρου, Σημαντηράκη (λ) / Δηλαηβέρη (λ), Κατερίνη, Δαμητινού
Ηρακλής (Καλπάκης): Κωνσταντινίδου Λ., Κυριακίδου, Κελεσίδου, Στράντζαλη, Λεωνιδάκη, Κωνσταντινίδου Ε., Αρτακιανού (λ) / Καραφουλίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα