Σημάδια ζωής στην Άουγκσμπουργκ

18:29 20/1/2013 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ- ΑΜΒΟΥΡΓΟ: 1-1
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Νυρεμβέργης

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Νυρεμβέργη και Αμβούργο που κόλλησαν στο 1-1.

Στο 2ο μόλις λεπτό το σουτ του Μακ πέρασε μόλις άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Μπάλιτς στο 37ο λεπτό.

Το ματς ήταν καλύτερο στην επανάληψη και στο 56' ο Ρούντνεφς αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 66' ο Αόγκο

σημάδεψε το δοκάρι του Σέφερ. Το Αμβούργο άνοιξε το σκορ στ 70', καθώς ο Αόγκο έκανε τη σέντρα και ο Ρούντνεφς με προβολή έστειλε στα δίχτυα την μπάλα. Ωστόσο η Νυρεμβέργη απάντησε άμεσα και ισοφάρισε στ0 75' με όμορφο σουτ του Πέκχαρτ.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Σέφερ, Πινόλα, Σίμονς, Κλόζε, Τσάντλερ (65' Φόιλνερ), Μπάλιτς, Κοέν, Γκέμπχαρτ, Εσβάιν (76' Κιγιοτάκε), Μακ (68' Φραντζ), Πέκχαρτ.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Άντλερ, Γιάνσεν, Βέστερμαν, Μανσιέν (14' Μπρουμά), Ντιαϊκμάιερ, Μπαντέλι, Αρσλάν (38' Σκιέλμπρεντ), Αόγκο, Φαν ντερ Φάαρτ, Σον, Ρούντνεφς.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ- ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: 2-3
Γήπεδο: ESPRIT arena

Τεράστιο διπλό με 3-2 πανηγύρισε η Άουγκσμπουργκ επί της Φορτούνα κι ελπίζει.

Στο 2ο μόλις λεπτό το σουτ του Μπάιερ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 18' η κεφαλιά του Κου σταμάτησε στον ώμο του Φαν ντεν Μπεργκ. Τελικά στο 40' η Άουγκσμπουργκ άνοιξε το σκορ καθώς μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Γκίφερ, η μπάλα στρώθηκε στον Μέλντερς που με σουτ έκανε το 1-0. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Φορτούνα, η Άουγκσμπουργκ πέτυχε και 2ο γκολ στο 45'. Ο Γι έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Κου από κοντά έκανε το 2-0.

Η Άουγκσμπουργκ πίεσε κι άλλο κι έκανε το 3-0 στο 73' με τον Μέλντερ, αλλά η Φορτούνα μείωσε με τον Ράιζινγκερ στο 73'. Ο ίδιος παίκτης έκανε και τα 3-2 στο 90', ενώ στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ: Γκίφερ, Λέβελς, Γκονζάλες, Μπόντζεκ, Φαν ντεν Μπεργκ, Φινκ, Λάμπερτζ (69' Ομάε), Ράιζινγκερ, Ίλσε (46' Τέσκε), Μπελινγκχάουζεν (46' Σκάκιν), Κρούζε.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μάνινγκερ, Φιλπ, Κάλσεν Μπράκερ, Κλάβαν, Οστρζόλεκ, Μόρεβεκ, Μπάιερ, Γι, Κου (90+2' Χαν), Βέρνερ (81' Ντε Γιονγκ), Μέλντερς (78' Ερλ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα