«Μοιραία τα λάθη της άμυνας»

16:18 20/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Γυναικών, γνώρισε χθες στον Πειραιά την ήττα με 12-9 από την Ιταλία για την πρώτη αγωνιστική του Γουόρλντ Λιγκ.

Στα λάθη της άμυνας και στην ελλειπή προετοιμασία, απέδωσε την ήττα η τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας, Χρυσούλα Διαμαντοπούλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

«Σ'αυτό το παιχνίδι δεν ήμασταν τόσο έτοιμες, όσο ήταν ο αντίπαλός μας, αλλά αυτό συνέβη επειδή οι αντίπαλες μας

έχουν ήδη ξεκινήσει τους επίσημους αγώνες με τις ομάδες τους, στις οποίες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Ιταλίας. Κάναμε πολλά λάθη ειδικά στην άμυνα, τα οποία όμως θα βελτιωθούν, καθώς σιγά σιγά θα μπούμε εντός της εβδομάδας σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και με την Εθνική ομάδα και με τους συλλόγους, στους οποίους αγωνίζεται η κάθε μία από εμάς. Από όλες μας υπάρχει η δίψα για διάκριση και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που έρχεται το επόμενο καλοκαίρι, και στο Παγκόσμιο και οφείλουμε σε κάθε αγώνα να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Από την πλευρά της η Φιλιώ Μανωλιουδάκη επεσήμανε ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για να βγούν συμπεράσματα . Η διεθνής περιφερειακός, σημείωσε επίσης πως τα λάθη στην άμυνα σε συνδιασμό με την ελλειπή προετοιμασία ήταν οι λόγοι που έφεραν την ήττα από την Ιταλία.

«Η έλλειψη προετοιμασίας από τη μεριά μας, μας κόστισε και φάνηκε κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς, για να βγουν συμπεράσματα. Η ομάδα της Ιταλίας μας επέβαλλε το ρυθμό της και εμείς προβήκαμε σε αρκετά λάθη. Ολες μας έχουμε απαιτήσεις και από τον εαυτό μας και από την ομάδα συνολικά και πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα