Συνέταιροι Λεμπρόν-Μπέκαμ

15:18 20/11/2013 - Πηγή: AEK365

Τις συζητήσεις που έχει κάνει με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ με σκοπό την δημιουργία ομάδας του MLS στο Μαϊάμι επιβεβαίωσε ο Λεμπρόν Τζέιμς.
Συγκεκριμένα, ο άσος των πρωταθλητών του NBA, Μαϊάμι Χιτ, δήλωσε: "Πιστεύω πως θα ήταν εξαιρετικό για την πόλη του Μαϊάμι να αποκτήσει μια ποδοσφαιρική ομάδα. Ο Ντέιβιντ έχει γίνει καλός μου φίλος τα τελευταία χρόνια.
Υπάρχει ενδιαφέρον εκ μέρους του για την δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδας στην πόλη αλλά ακόμη οι συζητήσεις είναι σε πρώιμο στάδιο. Γίνεται

πάντως διάλογος".
Ουσιαστικά, ο Λεμπρόν Τζέιμς επιβεβαίωσε πρόσφατο δημοσίευμα του Associated Press το οποίο αποκάλυπτε τις προθέσεις του Μπέκαμ να γίνει ιδιοκτήτης ομάδας του MLS.
Ο ίδιος ο Μπέκαμ φέρεται να έχει αποφασίσει πως έδρα της νέας ομάδας θα είναι το Μαϊάμι και πλέον αναμένει την τελική έγκριση από το αμερικανικό πρωτάθλημα για την δημιουργία της. Αν αυτό συμβεί, τότε ο Άγγλος παλαίμαχος άσος θα βάλει μπρος για την δημιουργία γηπέδου.
Όσο για τον μελλοντικό του συνέταιρο, ο Λεμπρόν Τζέιμς αγαπάει το ποδόσφαιρο και το έχει δείξει αγοράζοντας μετοχές της Λίβερπουλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα