Μητέρα πιστεύει ότι ο γιος της είναι ο σατανάς!

14:33 30/10/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν κράτησε πολύ η χαρά μιας νέας μητέρας από την Κολομβία, η οποία πιστεύει ότι ο ενός μηνός γιος της είναι... ο σατανάς!

Η μητέρα Άνα Φέρια Σάντος πιστεύει ότι δυνάμεις μαύρης μαγείας και κακά πνεύματα έχουν καταβάλει την ψυχή του γιου της, ενώ όπως λέει το παιδί ήδη περπατά και... βγάζει φωτιά από το στόμα!

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι το παιδί της παρουσιάζει «πλήθος ανωμαλιών» και ότι είναι ο «διάβολος μεταμφιεσμένος».

Και οι γείτονες της οικογένειας συμμερίζονται την άποψη της Σάντος και πιστεύουν

ότι μπορεί να δημιουργήσει πύρινες φλόγες. Αν και δεν έχουν δει ποτέ το παιδί να βγάζει φωτιές, λένε ότι συχνά τα ρούχα του έχουν σημάδια καψίματος, όπως επίσης και ο καναπές όπου συνηθίζει να κάθεται!

Μάλιστα πολλές φορές τον τελευταίο μήνα το σπίτι έχει δεχθεί επιθέσεις από θρησκόληπτους συμπολίτες, οι οποίοι πετούν πέτρες εναντίον τους.

Οι γιατροί ωστόσο δεν έχουν την ίδια άποψη και πιστεύουν ότι το νεογέννητο μωράκι έχει πέσει θύμα κακοποίησης. Η Καθολική Εκκλησία, το Ινστιτούτο για Οικογενειακή Ευμάρεια και η Εθνική Αστυνομία απορρίπτουν οποιαδήποτε θεωρία για ανάμειξη μαύρης μαγείας.

Ευτυχώς έχει ήδη επέμβει ομάδα ψυχολόγων, μία κοινωνική λειτουργός, ένας διατροφολόγος κι ένας δικηγόρος, οι οποίοι έχουν θέσει υπό στενή παρακολούθηση το παιδί και την οικογένειά του προσπαθώντας να ανακαλύψουν τι πραγματικά συμβαίνει. Μάλιστα, δύο μικρά εγκαύματα βρέθηκαν στην παλάμη του βρέφους κι έτσι ερευνάται το οικογενειακό περιβάλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα