Μήλον της έριδος ο Φορτούνης

17:12 13/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ετσι μετά τη Λάτσιο, άλλες τρεις ομάδες φαίνεται να μπαίνουν στη λίστα των ομάδων που παρακολουθούν στενά τον Ελληνα διεθνή χωρίς, μάλιστα, να αποκλείουν το ενδεχόμενο υλοποίησης συγκεκριμένης προσφοράς προς την Κάιζερσλαουτερν. Συγκεκριμένα, δυο ιταλικές και μία ισπανική ομάδα τσέκαραν τον Φορτούνη στο ματς της Τρίης (12/6) με την Τσεχία (2-1) και έμειναν ικανοποιημένες από όσα είδαν. Και ποιες είναι αυτές; Είναι η Κάλιαρι και η Τζένοα από το Καμπιονάτο και η Μπέτις από την Πριμέρα Ντιβισιόν.

Η τελευταία,

μάλιστα, σε ρεπορτάζ που φιλοξενείται στον ισπανικό Τύπο δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, εφόσον εξασφαλίσει το ΟΚ από τους οικονομικούς διαχειριστές της, αφού βρίσκεται υπ' αυτό το καθεστώς. Σε μία τέτοια περίπτωση οι Ανδαλουσιάνοι είναι πολύ πιθανόν να κάνουν μία πρόταση γύρω στα 800.000 ευρώ προς τη «Λάουτερν» για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή ευελπιστώντας να εισπράξουν μία θετική απάντηση.

Οσο για τις δυο ιταλικές ομάδες, ειδικά η Τζένοα έχει πολύ εμπειρία με Ελληνα ποδοσφαιριστή και δη με τον Παπασταθόπουλο και δεν αποκλείεται να κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση Φορτούνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα