Επόμενος σταθμός το Ραανανά

17:12 13/6/2012 - Πηγή: AEK365

Για τον προτελευταίο σταθμό του εφετινού Ευρωπαϊκού Λιγκ στο Ραανανά ταξιδεύει το πρωί της Πέμπτης (14/6, 10:35) η Εθνική βόλεϊ γυναικών, καθώς την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο (15-17/6) θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Ισραήλ, την Ολλανδία και την Τσεχία.

Μετά την πρεμιέρα στο Μπρνο και τη συνέχεια στο Άλμερε, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ρίχνεται στη μάχη του 3ου τουρνουά έχοντας τρεις αλλαγές στο ρόστερ του. Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάκης Φλώρος σε σχέση με τα ματς της Ολλανδίας, προχώρησε σε τρεις

αλλαγές στη 12άδα, αφού στις θέσεις των Ιβάνοβα, Ρόγκα, και Διώτη, κλήθηκαν οι Λαμπρούση, Κελεσίδου και Μερτέκη.

Αναλυτικά οι 12 αθλήτριες που θα ταξιδέψουν στo Ραανανά είναι οι: Αθηνά Παπαφωτίου, Μαρία Χατζηνικολάου, Γεωργία Τζανακάκη, Ελένη Κιόση, Μαρία Νομικού, Ευαγγελία Χαντάβα, Ευγενία Τσίμα, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα, Γεωργία Λαμπρούση, Ειρήνη Κελεσίδου και Ευαγγελία Μερτέκη.

Βοηθός του Τάκη Φλώρου είναι ο Απόστολος Οικονόμου, ενώ την ομάδα συνοδεύουν ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος, ως αρχηγός αποστολής και οι Έλλη Τσίπη (φυσιοθεραπεύτρια), Βίκυ Νεντή (στατιστικολόγος) και Ευθύμης Χούτας (δημοσιογράφος- απεσταλμένος του ΠΣΑΤ).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο: «METROWEST Municipal Sport Palace» και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 15/6
Ελλάδα - Ισραήλ 17:00

Σάββατο 16/6
Ολλανδία - Ελλάδα 19:30

Κυριακή 17/6
Τσεχία - Ελλάδα 17:00

Keywords
Τυχαία Θέματα