Μιλιβόγεβιτς: Ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάθε αντίπαλο

12:57 19/9/2014 - Πηγή: AEK365

Με τη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ολυμπιακός έδειξε πως μπορεί να είναι ανταγωνιστικός απέναντι σε κάθε αντίπαλο όπως υπογράμμισε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ο οποίος σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι ακόμα στην αρχή.
Σε δηλώσεις του ο Σέρβος μέσος τόνισε: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά και δύσκολο. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας γιατί έχουμε πραγματικά καλή ομάδα και μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί

απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Αντιμετωπίσαμε έναν πανίσχυρο αντίπαλο, αλλά και ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός. Και είμαστε ακόμα στην αρχή, γιατί η ομάδα μας έχει πολλούς νέους παίκτες".
Για το διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα, ο Μιλιβόγεβιτς δήλωσε: "Είναι ωραία στην Αθήνα. Τους αρέσουν οι Σέρβοι. Φυσικά, πάντα σημασία έχει τι κάνεις στο γήπεδο. Αν δεν είσαι καλός, δεν μετρά αν είσαι Σέρβος (γέλια). Αν είσαι καλός, σε ενθαρρύνουν συνέχεια. Μου αρέσει να παίζω εδώ, μου θυμίζει την εποχή που αγωνιζόμουν στον Ερυθρό Αστέρα. Στο Βέλγιο δεν υπήρχε τέτοια ατμόσφαιρα. Στην Ελλάδα σε υποστηρίζουν και φωνάζουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα".
Ο Μιλιβόγεβιτς αγωνίζεται δανεικός από την Άντερλεχτ και για το μέλλον του στον Ολυμπιακό είπε: "Αυτό που με ενδιαφέρει στη παρούσα φάση είναι να δουλέψω και να γίνω καλύτερος. Δεν σκέφτομαι τι θα γίνει το καλοκαίρι".

Keywords
Τυχαία Θέματα