Γκοϊάν: Είμαστε αουτσάιντερ αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος

12:49 19/9/2014 - Πηγή: AEK365

Τον πρώτο του βαθμό στους ομίλους του Europa League απέσπασε ο Αστέρας Τρίπολης, μετά το 1-1 στη Κωνσταντινούπολη, και ο Ντορίν Γκοϊάν σημείωσε πως η ομάδα παραμένει το αουτσάιντερ του ομίλου αλλά θα παλέψει μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελευταίου παιχνιδιού για το καλύτερο δυνατό.
Μετά το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ο Ρουμάνος αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης τόνισε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι

για εμάς. Γνωρίζαμε ότι η Μπεσίκτας είναι καλή ομάδα, έχουν καλούς παίκτες και ξέραμε ότι θα υποφέραμε. Σε ορισμένες στιγμές δεν παίζαμε καλά, διότι μας πίεζαν πολύ και πιστεύω ότι αυτή η ισοπαλία ήταν μια επιτυχία για εμάς. Είμαι χαρούμενος με τον βαθμό και τώρα θα δούμε τι θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια".
Στη συνέχεια ο Γκοϊάν δήλωσε: "Είμαστε το αουτσάιντερ του ομίλου, το γνωρίζουν όλοι. Ξεκινήσαμε ως τέταρτο φαβορί του γκρουπ, όμως δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι και προσπαθούμε να πάρουμε το μάξιμουμ. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Οπότε θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελευταίου παιχνιδιού. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν λίγο δύσκολος. Ήταν πολύ βαρύς, όμως έβρεχε για αρκετές μέρες στην Κωνσταντινούπολη, οπότε ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτές τις συνθήκες".

Keywords
Τυχαία Θέματα