«Μιλήστε με τον Μελισσανίδη»

15:07 18/6/2012 - Πηγή: AEK365

Όπως ανέφερε το Σάββατο στις δηλώσεις του στο aek365 ο Χρήστος Κωστής, στόχος της κίνησης του με τον Θωμά Μαύρο είναι να συναντηθούν με τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη αναφορικά με το σχέδιο τους για την ΑΕΚ. Το πρώτο ραντεβού του Θ(ε)ωμά με τον Νίκο Νοτιά δεν είχε οικονομικά οφέλη, παρά μόνο την θετική άποψη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ για να προχωρήσουν αν καταφέρουν να

πετύχουν κάτι καλό.

Ο Χρήστος Κωστής είχε αναφέρει ότι θα γινόταν και ένα ραντεβού με άνθρωπο του Μελισσανίδη σήμερα. Τελικά το Σάββατο ο Μαύρος και ο Κωστής συναντήθηκαν με τον Κωνσταντίνο Καρόγιαννη, έναν εκ των δικηγόρων του «Τίγρη» με τον οποίο συνεργάζεται και ο δεύτερος. Ο δικηγόρος τους ξεκαθάρισε ότι δεν λειτουργεί ως «μεσάζοντας» του Μελισσανίδη και ότι το καλύτερο είναι να τα πουν με τον ίδιο τον εφοπλιστή.

Πάντως, συνάντηση θα έχουν και σήμερα με τον κ.Καρόγιαννη οι δύο παλαίμαχοι της ΑΕΚ, ενώ ο Κωστής θα επιχειρήσει σήμερα επικοινωνία με τον ίδιο τον Μελισσανίδη. Εκεί θα του ζητήσει συνάντηση στα γραφεία του για να του αναπτύξουν το πλάνο τους για την ΑΕΚ που έχει ως κύριο στόχο την συσπείρωση του κόσμου και εν ολίγοις θα του ζητήσουν την οικονομική στήριξη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα