Μίλησε με Χιμένεθ η ΕΠΟ

08:01 12/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα GOAL NEWS σε δημοσίευμα της αποκαλύπτει πως μια από τις περιπτώσεις προπονητών που έχουν προταθεί στην ΕΠΟ για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας είναι και αυτή του Μανόλο Χιμένεθ με ανθρώπους της Ομοσπονδίας να εμφανίζονται να έχουν κάνει ήδη μια πρώτη επαφή με τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ισπανός διαθέτει εκείνα τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν στην ΕΠΟ καθώς όλα δείχνουν πως οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας αναζητούν τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό στην ισπανική αγορά ο οποίος όμως θα γνωρίζει και την ελληνική πραγματικότητα.
Αυτή την περίοδο ο Χιμένεθ εργάζεται στην Rayyan του Κατάρ ενώ δεν έχει βρεθεί ποτέ στην καριέρα του σε πάγκο εθνικής ομάδας.
Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, υποστήριξε πως αν ο Φερνάντο Σάντος τελικά αλλάξει γνώμη και θελήσει να μείνει στην Ομοσπονδία είναι ανοικτοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται και μια ακόμα περίπτωση που τέθηκε υπόψη της ΕΠΟ είναι αυτή του Γερμανού τεχνικού, Τόμας Σάαφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα