Μιλάει με Μονπελιέ ο Μαραντόνα

11:57 6/3/2013 - Πηγή: AEK365

Πρόσφατα, ο πρόεδρος της Μονπελιέ, Λουίς Νικολέν, είχε αποκαλύψει πως σκέφτηκε να φέρει στην ομάδα τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα για να την... σπάσει στην Παρί Σεν Ζερμέν και όπως φαίνεται ο εκκεντρικός πρόεδρος δεν θα μείνει στην σκέψη. Συγκεκριμένα, ο Μαραντόνα έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πρωταθλήτριας Γαλλίας.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Μαραντόνα,

Γιουσέφ Αϊζούμπ, τόνισε: "Μιλήσαμε με τον Ντιέγκο τηλεφωνικά, μόλις έγινε γνωστό πως η Μονπελιέ ενδιαφέρεται για εκείνον. Μου έδωσε εντολή να ξεκινήσω διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο του συλλόγου. Το απόγευμα θα στείλω το πρώτο φαξ στα γραφεία της ομάδας και ουσιαστικά θα ξεκινήσουμε τις συνομιλίες. Ο πελάτης μου είναι ανοικτός σε προτάσεις και θεωρώ πως υπάρχουν πιθανότητες ο Μαραντόνα να καθίσει στον πάγκο της Μονπελιέ".
Για το αν αυτές οι πιθανότητες είναι πολλές ή λίγες, ο εκπρόσωπος του Αργεντινού τεχνικού απάντησε: "Αν η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να έχει τον Μπέκαμ, δεν βλέπω γιατί η Μονπελιέ δεν μπορεί να έχει στον πάγκο της έναν προπονητή του επιπέδου του Μαραντόνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα