3χρονη έμεινε ζωντανή χάρη στον σκύλο της!

11:21 6/3/2013 - Πηγή: AEK365

Σε χωριό στην νοτιοδυτική Πολωνία εκτυλίχθηκε μια συγκλονιστική ιστορία που αποδεικνύει πως ο σκύλος δεν θεωρείται άδικα ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.
Πρόκειται για την ιστορία της 3χρονης Τζούλια η οποία κατάφερε να μείνει ζωντανή σε συνθήκες ψύχους επειδή ο αγαπημένος της σκύλος δεν την άφησε στιγμή απροστάτευτη. Το μικρό κορίτσι είχε εξαφανιστεί από το σπίτι και οι γονείς

ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία ξεκίνησε αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του κοριτσιού.
Τελικά η Τζούλια βρέθηκε να κείτεται σε έναν βάλτο με τον σκύλο δίπλα της και όπως δήλωσε ένας από τους πυροσβέστες που συμμετείχε στην επιχείρηση: " Το σκυλάκι δεν άφησε την 3χρονη ούτε για ένα λεπτό. Καθόταν στο πλάι της, όλη τη νύχτα, σε συνθήκες ψύχους, αφού η θερμοκρασία ήταν 5 βαθμούς κάτω από το μηδέν, και η μικρή ήταν βρεγμένη. Τη βοήθησε να μείνει ζωντανή".
Το σκυλάκι βοήθησε και στη διάσωση της μικρής, αφού όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των πυροσβεστών άρχισε να γαβγίζει, με αποτέλεσμα να τραβήξει την προσοχή τους. Πρόκειται για τον καλύτερο φίλο της, εκμυστηρεύτηκε η μητέρα της Τζούλιας στους δημοσιογράφους. Το κοριτσάκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κρυοπαγήματα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει κανένα κίνδυνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα