Ρανιέρι: Είμαστε έτοιμοι και αισιόδοξοι

14:15 8/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΕΠΟ και ΟΠΑΠ παρουσίασαν τη συνεργασία τους σε εκδήλωση όπου παρών ήταν και ο Κλαούντιο Ρανιέρι ο οποίος υπογράμμισε πως η Εθνική είναι έτοιμη και αισιόδοξη για τα δυο παιχνίδια των προκριματικών του EURO 2016 με Φιλανδία και Βόρειο Ιρλανδία.
Σε δηλώσεις του ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας τόνισε: "Ελπίζω να νικήσουμε.

Είναι δυο δύσκολα παιχνίδια. Είναι καλές ομάδες που παλεύουν αρκετά. Είμαστε έτοιμοι και αισιόδοξοι για τα παιχνίδια".
Για τη χορηγία και το πρόγραμμα με τους νέους, ο Ρανιέρι δήλωσε: "Όλες οι ομάδες ανά την Ευρώπη μιλούν για τις ακαδημίες. Πήγα στην Αγία Πετρούπολη να συναντήσω άτομα από την UEFA και όλοι μιλούσαν για το πόσο σημαντικές είναι οι ακαδημίες. Είναι σημαντικό να κτίσουμε και τη νέα γενιά. Η ΟΠΑΠ είναι κοντά μας και μας βοηθάει".
Δηλώσεις έκανε και ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης: "Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτή την περίοδο που δεν υπάρχουν και οι οικονομικοί πόροι από αλλού να έχουμε μεγάλες χορηγίες όπως αυτή του ΟΠΑΠ. Βοηθάμε τις ακαδημίες όπου θα έρθουν οι νέοι παίκτες που θα βοηθήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε χαρούμενοι που θα τους έχουμε. Ελπίζουμε να συνεχιστούν οι επιτυχίες και να είμαστε πάντα μαζί στον ίδιο δρόμο, ειδικά τώρα που με αυτό το πρόγραμμα θα βοηθήσει στο μέλλον για να έρθουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Πιστεύω πως όλα κυλούν ομαλά. Τα παιδιά, το προπονητικό τιμ είμαστε συγκεντρωμένοι στα δύσκολα αυτά παιχνίδια. Ειδικά αυτό του Σαββάτου είναι δύσκολο και το ξέρουμε όλοι. Από εκεί και πέρα όλοι είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο. Εύχομαι να ξεκινήσουμε θετικά αυτή τη δυάδα παιχνιδιών Είμαστε όλοι έτοιμοι και ανυπομονούμε για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε αυτό που θέλουμε".
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, είπε: "Η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την κορυφαία χορηγική συνεργασία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι 4ετής συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές και πρωτίστως αφορά τις Εθνικές ομάδες ανδρών και τις υπόλοιπες. Για πρώτη φορά θα υπάρξει συνεργασία και χορηγία για τις υποδομές. Ένα χώρο τον υποδομών που η ΕΠΟ έχει λειτουργήσει αρκετά καλά, αλλά πιστεύουμε πως με αυτή τη χορηγία του ΟΠΑΠ θα μπορέσουμε και σε θέματα λειτουργίας και τεχνογνωσίας να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο.
Είναι το αύριο του ποδοσφαίρου οι συγκεκριμένες ηλικίες. Η ΕΠΟ είναι περήφανη που και τα προηγούμενα χρόνια είχε αυτή τη συνεργασία, αλλά και τώρα που ο ΟΠΑΠ λειτουργεί με νέο Διοικητικό καθεστώς γιατί πιστεύει πως μπορούμε σε αυτή τη συνεργασία, με τον οργανισμό αυτόν ο οποίος διαχρονικά βοηθάει να ανεβάσουμε το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πιστεύω πως στο τέλος αυτής της 4ετους συνεργασίας, όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι και θα φανούν τα αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το ΔΣ της ΟΠΑΠ και ευελπιστώ να υπάρξει και άλλη συνεργασία μετά από τη σημερινή".

Ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ Α.Ε., κ. Ζίγκλερ είπε: "Ευχαριστώ πολύ που είστε εδώ σήμερα. Με αφορμή αυτή τη σημαντική ανακοίνωση, όπως γνωρίζετε ο ΟΠΑΠ είναι χορηγός της Ελλάδας αρκετά χρόνια. Η Εθνική έχει προσφέρει αξέχαστες στιγμές μέσα από τις νίκες της και τις επιτυχίες και πολλές φορές έχει κάνει το ακατόρθωτο κάνοντας περήφανη όλη την Ελλάδα.
Ιδιαίτερη σημασία έχει πως δείχνει πάντα αγωνιστικό χαρακτήρα. Με χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της χορηγίας μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Είναι μία επιτυχημένη συνεργασία που βασίζεται σε κοινές αξίες. Η ΟΠΑΠ αναμένει τις επόμενες σεζόν που σίγουρα θα είναι επιτυχείς.
Θέλουμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξε ευχόμαστε να συνεχίσει να προσφέρει σπουδαίες στιγμές με το καθαρό και τίμιο παιχνίδι. Τα μέλη της ομάδας θα συνεχίσουν να αποτελούν πρότυπα για νέους παίκτης.
Ατενίζουμε το μέλλον. Ο κύριος σκοπός είναι να διασφαλίσουμε πως το μέλλον αυτό θα στηρίζεται σε γερές βάσεις. Στοχεύουμε στη νεολαία γιατί αποτελεί το πιο πολύτιμο κομμάτι της χώρας.
Αναπτύσσουμε και θα υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα υποστήριξης ποδοσφαιρικών ακαδημιών. Μέσω της πολύτιμης συνεργασίας μας με την ΕΠΟ θα υποστηρίξουμε 125 αθλητικές ακαδημίες ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 7-10 ετών σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι τελικός αυτός ο αριθμός.
Στις επόμενες χρονιές αυτός θα αυξηθεί. Έχουμε συνεργαστεί στενά με την ΕΠΟ για να αναπτύξουμε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα που θα φέρουν τα παιδιά στον αθλητισμό. Πολύ σύντομα θα παρουσιαστούμε το πρόγραμμα με περισσότερες λεπτομέρειες. Για όλους αυτούς τους λόγους ο ΟΠΑΠ είναι περήφανος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Για το 2013 η ΟΠΑΠ κατέβαλλε 350 εκατομμύρια ευρώ στο κράτος. Θέλω να διαβεβαιώσω πως η ΟΠΑΠ θα συνεχίσει την προσφορά της στο κράτος".

Keywords
Τυχαία Θέματα