«Μια ντροπή η άμυνα της Άρσεναλ»

14:48 8/1/2015 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες ο Βόιτσεχ Σέζνι βρίσκεται στο στόχαστρο κριτικής γιατί κάπνισε στα αποδυτήρια της Άρσεναλ, μετά την ήττα από τη Σαουθάμπτον, με τον πατέρα του Πολωνού τερματοφύλακα να υποστηρίζει πως ο γιος του δεν είναι ανόητος για να καπνίσει στα αποδυτήρια ενώ χαρακτήρισε "μια ντροπή" τη φετινή άμυνα της Άρσεναλ.
Ο Ματσιέι Σέζνι είναι παλαίμαχος τερματοφύλακας και σε δηλώσεις του τόνισε: "Έχω μιλήσει με αρκετούς ανθρώπους με τους οποίους βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και βρίσκονται κοντά του. Αυτή την κατάσταση τη δημιούργησαν οι δημοσιογράφοι.

Δεν κάπνισε στα αποδυτήρια, ούτε καβγάδισε με τον κ. Βενγκέρ, αν και το τελευταίο δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη. Δεν πιστεύω πως είναι τόσο ανόητος για να καπνίσει στα αποδυτήρια.
Ναι, ο Βόιτσεχ έκανε λάθος στο πρώτο γκολ, αλλά σας παρακαλώ, κοιτάξτε την άμυνα της Άρσεναλ. Ο Περ Μερτεζάκερ έδειξε σβελτάδα ρινόκερου. Κάποιος πρέπει να τον υποστηρίξει τον γιο μου, αλλά το προπονητικό τιμ δεν το κάνει. Ολόκληρη η άμυνα φέτος της Άρσεναλ είναι μια ντροπή".

Keywords
Τυχαία Θέματα