Η Ατλέτικο «πληγώνει» τον Αντσελότι

14:18 8/1/2015 - Πηγή: AEK365

Η ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Βιθέντε Καλδερόν", για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ισπανίας, δημιούργησε ένα αρνητικό ρεκόρ για τον Κάρλο Αντσελότι καθώς έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης που χάνει τρεις συνεχόμενες φορές από τη συμπολίτισσα.
Η πρώτη φορά ήταν τον Αύγουστο, στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, όταν ο Μάντζουκιτς με γκολ στο δεύτερο λεπτό της ρεβάνς είχε χαρίσει το τρόπαιο στην Ατλέτικο.
Τον Οκτώβριο, οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν

για το πρωτάθλημα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", εκεί όπου και πάλι η ομάδα του Σιμεόνε κέρδισε, αυτή τη φορά με 2-1 χάρη σε τέρματα των Τιάγκο και Αρντά Τουράν. Μάλιστα, από αυτό το παιχνίδι και μετά η Ρεάλ σημείωσε 22 συνεχόμενες νίκες.
Η τελευταία φορά ήταν τη Τετάρτη όπου η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε 2-0 για το Κύπελλο Ισπανίας.
Συνολικά, σε εννέα παιχνίδια κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κάρλο Αντσελότι μετράει τρεις νίκες, τέσσερις ήττες και δυο ισοπαλίες.
Ο Ιταλός τεχνικός καλείται να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί την επόμενη εβδομάδα, τότε που η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει νίκη με 3-0 για να περάσει εκείνη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα