Μια ΓΡΟΘΙΑ την Κυριακή

21:11 10/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ ειναι ΙΔΕΑ και οι ΙΔΕΕΣ δεν ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ....ειπε ο Πατριαρχης καποια στιγμη.Μιλησανε πολλοι αυτο το διαστημα για το τι αντιπροσωπευει η ΑΕΚ, οτι ειναι προσφυγικη ομαδα,οτι ειναι ομαδα με δημοκρατικες αντιληψεις,επαναστατικες,μη

φασιστηκες.Σε ολα συμφωνουμε ολοι μας γιατι ειμαστε ΑΕΚ,σε ολα αυτα συμφωνουμε γιατι ειμαστε διαφορετικοι,δεν ειμαστε προσκυνημενοι και το γηπεδο για μας ειναι ευχαριστηση,ποδοσφαιρο,τροπος ζωης,αρρωστια,ερωτας.
Απο μικρα παιδια ακουγαμε για τους αιωνιους,ακουγαμε για τις "μεγαλες" ομαδες, για τα πολλα πρωταθληματα που ειχανε,εμεις ομως προτιμησαμε, αγαπησαμε,πονεσαμε το "αεκακι" που μας λεγανε.Μαθηματα ιστοριας δεν θα μας κανουν οι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ και οι ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ. Δεν θα αλλοιωσουν την ιστορια αυτοι που δινανε βαλιτσες στα ημιχρονα,βγαζανε πιστολια στο ΟΑΚΑ, ερχοντουσαν κεκλεισμενων των θυρων στη Φιλαδελφεια για να δουνε εναν τυχαρπαστο Δημητροπουλο,εναν Ποντικι, εναν Μπακα να κλεβει την χαρα μας και να προσβαλλει οχι τα ονειρα μας αλλα αυτα να προσβαλλουν την Ιστορια και το Λαο της ΑΕΚ.
Η Ιστορια της ΑΕΚ που εχει ξεριζωμους,που εχει ευρωπαικες πορειες,πρωταθληματα, ΤΙΤΛΟΥΣ γενικοτερα αλλα εχει και στιγμες περα απτο ποδοσφαιρο, σημαντικες για την Ελλαδα, για την Ευρωπη,για την ΕΙΡΗΝΗ σταματωντας τις ΒΟΜΒΕΣ στο Βελιγραδι απεναντι στο ΝΑΤΟ.Οσο και να το ψαξουμε, ΟΜΑΔΑ που πρεσβευει αυτα,ΟΜΑΔΑ που ΔΕΝ ειναι μονο αθλητικος συλλογος αλλα σημαινει αντιδραση,διαφορετικοτητα,Δημοκρατια και το βασικοτερο τον ξεριζωμο και την αναγεννηση,την πτωση και την αναβιωση μιας ΙΔΕΑΣ.Μιας ΙΔΕΑΣ που συντροφευσε και ενεπνευσε τους Μικρασιαττες που την ιδρυσαν.
Δεν θα αναφερθουν αλλα μαθηματα Ιστοριας γιατι υπαρχουν και αλλα πολλα να γραφτουν με χρυσα γραμματα.Και λεω υπαρχουν και αλλα πολλα γιατι η ΑΕΚ οπως θελουν καποιοι ΔΕΝ τελειωνει την Κυριακη.Την Κυριακη θα γινει πιο Δυνατη,πιο Ενωμενη.
Οι Εχθροι μας ειναι πολλοι.Καποιοι φαινονται,καποιοι οχι.Σε αγωνες και σε μαχες ειμαστε συνηθησμενοι.Ειναι στην ιδιοσυγκρασια μας,στα Πιστευω μας. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, η οποια Κυριακη θα μας βρει ενωτικους,δυνατους και ολους μια ΓΡΟΘΙΑ γιαυτο που μας δινει το κατι διαφορετικο στη ζωη μας.Αυτο ειναι η ΑΕΚ και ο ΛΑΟΣ της.
Ο ΛΑΟΣ που εχει αντεξει χτυπηματα απο προσωπα βρωμικα,απο δικαστηκες αιθουσες,απο φυσικα αιτια και δεν αναφερω τα "δικα" μας παιδια.Ειπαμε σε αυτο το παιχνιδι να ειμαστε Ενωμενοι.
Ολα τα παραπανω θα τα συζητησουμε οταν ερθει το ποθουμενο. Ποθουμενο αλλες φορες ηταν το πρωταθλημα,τωρα ειναι η Σωτηρια της Ομαδας και ο μη υποβιβασμος.
Μιλαγανε καποιοι για την ΑΕΚ στη Δ` Εθνικη,μιλανε καποιοι για οικονομικους Μεσσιες,για ΑΕΚοσωτηρες.Εμεις θα δειξουμε την Κυριακη ποιος ειναι ο ΛΑΟΣ της ΑΕΚ,ο Περηφανος και Δυνατος γιατι θα ειμαστε ΕΚΕΙ.
Να θυμαστε οτι ο ΘΕΟΣ συγχωρει,ο ΛΑΟΣ της ΑΕΚ ΠΟΤΕ.....
ΑΕΚΑΡΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΑΔΕΛΦΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ.-

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
10/04/2013

Νικολαος Καμπολης
Χρηστος Λιοσης
Βαγγελης Γιανναδακης

Keywords
Τυχαία Θέματα