Έξαλλος ο Τράγκας με την Ελληνοφρένεια

20:58 10/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Τράγκας εξοργίστηκε σήμερα με την κριτική που του άσκησε η εκπομπή της Ελληνοφρένειας, η οποία μεταδίδεται από τη συχνότητα του Real Fm, όπου και ο δημοσιογράφος έχει εκποπή.

Στην Ελληνοφρένεια, αποκάλεσαν τον Τράγκα «πνεύμα της Βαϊμάρης», αναφερόμενοι στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, όπου φιλοξένησε στελέχη της Χρυσής Αυγής,

κάτι που τον εξόργισε . Ο Τράγκας μιλώντας από την πρωινή του εκπομπή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να αποχωρήσει από τη συχνότητα.

«Δεν μπορώ να είμαι η ατμομηχανή σε ένα σταθμό που μου την πέφτει και λέει ότι είμαι το πνεύμα της Βαϊμάρης. Έκανα το καθήκον μου επί 5 χρόνια, έβαλα την εμπειρία μου, τον καλύτερο εαυτό μου, δεν μπορώ να αισθάνομαι και ότι για πλάκα και χωρίς να ερωτηθώ από ανθρώπους που ξέρουν δεοντολογία της δημοκρατίας να ακούγεται ότι είμαι το πνεύμα της Βαϊμάρης», ανέφερε και συνέχισε:

«Θα περαιώσω πλήρως τις υποχρεώσεις μου και θα σκεφτώ πολύ δυνατά αν πρέπει να συνεχίσω γιατί χθες εκτός από το διαδίκτυο κανένα άλλο δίκτυο δεν ασχολήθηκε παρά μόνο ο Real, λες και πρέπει να έχει ένας σταθμός ενοχικά πλέγματα».

Στη συνέχεια, ο διευθυντής του σταθμού, Νίκος Χατζηνικολάου προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα λέγοντας ότι ήταν μια κακή εκπομπή «αδειάζοντας» την Ελληνοφρένεια:

«Για τους άλλους που βγήκανε και είπανε ότι ο Τράγκας είναι το πνεύμα της Βαϊμάρης, η απάντηση είναι καλά κρασιά, είπαμε να κάνουμε κριτική και σάτιρα αλλά όχι να το τραβάμε τόσο πολύ. Άλλο η τηλεοπτική κριτική και άλλο αυτές οι χοντράδες», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στα κόμματα για τις σχετικές ανακοινώσεις τους λέγοντας: «Τι λέτε ρε; Εσείς φταίτε για την άνοδο της Χ.Α.» ενώ ίδια ήταν η αντίδραση του και για όσους μέσω Ίντερνετ ζήτησαν απόλυση του Τράγκα λέγοντας «ωραίοι δημοκράτες είστε».

Προς το τέλος της σχετικής αναφοράς του προσπάθησε να χαλαρώσει την ατμόσφαιρα λέγοντας: «Τώρα κατάλαβα γιατί ο Τράγκας κάλεσε 4 βουλευτές της Χ.Α. Τόσοι χρειάζονται για να συντάξουν μια πρόταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα