Μια γροθιά παίκτες - κόσμος

09:50 7/12/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Από τον Νίκο Νοτιά περιμένουν να βάλει άμεσα κάποια χρήματα, προκειμένου να καλυφθούν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, οι παίκτες της ΑΕΚ. Η εφημερίδα σημειώνει σχετικά: " Στον σημαντικότερο εκ των μετόχων έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους οι «κιτρινόμαυροι», όπως προέκυψε μετά τη χθεσινή συζήτησή τους στα αποδυτήρια. Οι τρεις αρχηγοί, διά στόματος Δέλλα, ενημέρωσαν τους υπόλοιπους για τις επαφές με τον Νοτιά (παρουσία μελών της

διοίκησης) και ουσιαστικά τους έδειξαν πως ποντάρουν πάνω σε αυτόν, ώστε να υπάρξει ομαλοποίηση της κατάστασης και να μην προκύψουν μεγαλύτερα προβλήματα.
Βέβαια, αποτελεί μεγάλο και αναπάντητο ερώτημα το αν ο Νοτιάς θα μπορέσει να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης των «κιτρινόμαυρων». Διότι και χθες, ημέρα κατά την οποία ταξίδεψε -μέσω Λονδίνου- για Νέα Υόρκη, δεν έδωσε εντολή για κανένα έμβασμα. Ακόμα κι αν στείλει κάποια χρήματα πάντως, δεν πρόκειται να είναι κάποιο σημαντικό ποσό, αλλά απλά να κλείσουν κάποιες άμεσες τρύπες (150-200.000 ευρώ). «Τα πράγματα για όλους μας είναι δύσκολα. Μιλήσαμε με τη διοίκηση και με τον κύριο Νοτιά και καταρχήν δεσμεύτηκαν πως θα μπουν κάποια χρήματα στα αποδυτήρια. Επειδή οι περισσότεροι από εσάς είστε νέοι στην ομάδα, να ξέρετε πως ο Νοτιάς είναι στη μετοχική σύνθεση της ΑΕΚ από το 2004 και έχει βάλει στην ομάδα ποσό πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι ένας άνθρωπος που κρατά το λόγο του. Και περιμένουμε να κρατήσει το λόγο του και τουλάχιστον να πάρουμε κάποια χρήματα μέσα σ' αυτή την εβδομάδα» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Δέλλα, μέσα από την οποία έδειξε πως ελπίζει να βρει στήριγμα στον Νεοϋορκέζο επιχειρηματία.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ ανέλυσε την πραγματικότητα, αλλά έκανε σαφές πως είναι απαραίτητο να παραμείνουν οι παίκτες ενωμένοι. «Ξέρουμε πως αυτό δεν μας καλύπτει, καθώς τα προβλήματα είναι μεγάλα. Και γι' αυτό και μαζευτήκαμε για να δούμε τι θα κάνουμε. Σ' άλλες ομάδες προχωρούν σε ακραίες αντιδράσεις και σε αποχή.
Εμείς δεν συμφωνούμε με μια τέτοιου είδους κίνηση. Θεωρούμε πως είναι καλύτερο για όλους μας να βγει μια ανακοίνωση στην οποία θα εξηγούμε την κατάσταση, αλλά και θα ξεκαθαρίζουμε τι ακριβώς θέλουμε. Και να περιμένουμε για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Από εκεί και πέρα, να ξαναδούμε την κατάσταση και να δούμε τι θα κάνουμε. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι».
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του Δέλλα ζητήθηκε η γνώμη των ποδοσφαιριστών επί των νέων δεδομένων. Απαντες συναίνεσαν στην ιδέα της έκδοσης σκληρής ανακοίνωσης, στην απαραίτητη τήρηση της ενότητας και φανέρωσαν εντυπωσιακό κλίμα ομοψυχίας".
Επιπλέον η εφημερίδα γράφει για την "τρύπα" που έκλεισε, σχετικά με τον ισολογισμό της ΠΑΕ και τονίζει: "Έκλεισε η... τρύπα, απομακρύνθηκε η "καθαρή θέση". Η ανάλυση του ισολογισμού της ΠΑΕ ΑΕΚ δείχνει το μέγεθος του ταμειακού ζητήματος της ομάδας. Η ΠΑΕ δεν μπορεί να... ζήσει από τα έσοδά της, καθώς πέρυσι το ποδοσφαιρικό τμήμα κόστιζε 25 εκατ. ευρώ, την ώρα που τα έσοδα από εισιτήρια, χορηγίες και διαφημίσεις έ

Keywords
Τυχαία Θέματα