Για μας, θα είσαι πάντα ΘΡΥΛΟΣ

Καταρχάς ήμουν από αυτούς που προτιμούσαν να πάμε στους 32 του Europa.

Παρόλα αυτά, η ομάδα απέδειξε ΚΑΙ σήμερα ότι αξίζει να βρίσκεται μέσα στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αυτό πέρασε και στους φιλάθλους (και σε μένα), μιας κι όπως είδαμε ελάχιστοι οπαδοί του Ολυμπιακού έμειναν ευχαριστημένοι που περάσαμε στους 32 του Europa League.

Συγχαρητήρια

σ΄ όλα τα παιδιά που τα έδωσαν όλα, πραγματικά μπράβο, προσωπικά με κάνατε ΠΕΡΗΦΑΝΟ.

Δυστυχώς, ένα παιχνίδι σημάδεψε ολόκληρη την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League, Ολυμπιακός - Μαρσέιγ 1-0.

Αν αναλογιστεί κανείς πως χάσαμε αυτό το ματς θα καταλάβει. Ο Ολυμπιακός είχε μια τεράστια ευκαιρία τότε να πάρει μια νίκη με μια Μάρσειγ που δεν είχε ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, δυστυχώς όμως φάνηκε η ανετοιμότητά του σ αυτό το ματς και την πλήρωσε. Στις άλλες 2 ήττες έφταιξε η επιθετική μας δυστοκία και τα λάθη που κάναμε και δυστυχώς τα πληρώσαμε....

Και τώρα;;; ΚΕΦΑΛΑΙΟ EUROPA LEAGUE .O θρύλος δεν πρέπει να απογοητευτεί, το Europa είναι η ευκαιρία μας να αποδείξουμε ότι μπορεί Ελληνική ομάδα να φτάσει ψηλά σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Δεν νομίζω ότι έχουμε να χάσουμε κάτι και αν υπάρξουν απώλειες στο πρωτάθλημα τι να κάνουμε... Καλό το πρωτάθλημα αλλά θα 'ναι απλά... ΑΛΛΟ ΕΝΑ! Τίποτα περισσότερο.

Εμείς σαν οπαδοί του Ολυμπιακού θα πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα σε ότι κι αν αποφασίσει να κάνει.

Για μένα πάντως μάγκες είστε στους 16, εκεί που αξίζατε να πάτε. Σας ευχαριστώ που για άλλη μια φορά με κάνατε περήφανο.

Με εκτίμηση
Terminator7

Keywords
Τυχαία Θέματα