Μια ανάσα απ’ την πρόκριση η Αούστρια

23:43 21/8/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-PLAY OFF

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ- ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: 0-2
Γήπεδο: Μαξιμίρ

Με το ένα πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Αούστρια Βιέννης που επικράτησε με 2-0 μέσα στην Κροατία, της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η Ντιναμό έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 15ο λεπτό, με τον Πάμιτς να αστοχεί από καλή θέση και στο 24' η κεφαλιά του Σουντανί πέρασε μόλις άουτ. τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους η κεφαλιά του Φερνάντες στο 44' με τον Λίντνερ να πέφτει και να διώχνει.

Στο 47' ο Λίντνερ είπε όχι σε σουτ του Σουντανί και στο 49' το σουτ

του Χόλαντ έφυγε λίγο άουτ. Στο 59' ο Σίμουνιτς έκοψε σωτήρια το σουτ του Γιουν αλλά στο 68' ο Λέοβατς με όμορφο συρτό σουτ έκανε το 10 για τους Αυστριακούς. Στο 71' ο Ρουκάβινα είδε την κόκκινη κάρτα, λίγα δευτερόλεπτα μετά από την είσοδό του στον αγώνα κι έτσι το έργο της Ντιναμό έγινε ακόμη δυσκολότερο. Η Αούστρια πίεσε κι έφτασε στο 2-0 στο 75' χάρη σε ένα όμορφο σουτ του Στάνκοβιτς.

ΝΤΙΝΑΜΟ: Ζελένικα, Σίμουνιτς, Πίντο, Αντί, Αντεμί, Χουσεΐνοβιτς (62' Σαμίρ), Πίβαριτς, Πάμιτς (83' Μπρόζοβιτς), Σουντανί, Τσοπ (71' Ρουκάβινα), Φερνάντες.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ: Λίντνερ, Ρογκούλι, Ορτλέχνερ, Λέοβατς, Κοχ, Μάντερ, Χόλαντ, Ρόγιερ (90+1' Μουργκ), Γιουν (85' Γκρίνβαλντ), Χόσινερ (82' Οκότιε), Στάνκοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα