Όλα θα κριθούν στην Τούμπα (VIDEO)

23:43 21/8/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-PLAY OFF

ΣΑΛΚΕ- ΠΑΟΚ: 1-1
Γήπεδο: Βέλτινς Αρένα

Με την ισοπαλία 1-1 απέδρασε από την έδρα της Σάλκε ο ΠΑΟΚ και όλα είναι ανοιχτά σχετικά με την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Στοχ έκανε όμορφη ενέργεια και σέντρα από αριστερά, με τον Φουχς να προλαβαίνει και να διώχνει σε κόρνερ προ του Λούκας, ενώ στο 5' λεπτό το πλασέ του Σαλπιγγίδη έφυγε άουτ. στη συνέχεια η Σάλκε ανέλαβε την

πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή και να δημιουργήσει κινδύνους. Στ 30' το μακρινό σουτ του Τζόουνς πέρασε μόλις άουτ, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κόψει τν Ζαλάι, εκείνος έσπασε δεξιά στον Φαρφάν που με άψογο πλασέ έκανε το 1-0 για τους Γερμανούς. Στο 35' ο Ζαλάι δεν βρήκε την μπάλα μέσα από τη μικρή περιοχή και στο 38' ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη τριπλή ευκαιρία. Ο Λίνο εκτέλεσε το φάουλ, ο Τζόουνς την έκοψε με αυτοθυσία και στη συνέχεια το σουτ του Κατσουράνη κόπηκε πάνω στη γραμμή. Η μπάλα στρώθηκε στον Λούκας που από το πέναλτι σούταρε άστοχα. Ένα λεπτό μετά ο Τζόουνς πλάσαρε άσχημα μετά από σέντρα του Φαρφάν.

Στο 55' ο Λούκας έκανε όμορφη ενέργεια από δεξιά, αλλά το σουτ του κόντραρε και στο επόμενο λεπτό ο άσος του ΠΑΟΚ σούταρε εκ νέου με τον Χίλντεμπραντ να μπλοκάρει. Ο ΠΑΟΚ παρότι δεν ήταν καλό κατάφερε να ισοφαρίσει στο 73ο λεπτό χάρη σε ένα πολύ όμορφο σουτ του Στοχ έξω από την περιοχή, ενώ στο 80' οι Γερμανοί έπαιξαν ωραία το ένα-δύο, ο Χέβεντες βγήκε φάτσα με τον Χακόμπο, όμως ο τελευταίος είπε όχι. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ έμεινε πίσω και δεν κινδύνεψε.

ΣΑΛΚΕ: Χίλντενμπραντ, Χέβεντες, Ουτσίντα, Μάτιπ, Φουχς, Μέγιερ (70' Κλέμενς), Ντράξλερ, Χέγκερ (78' Γκορέτσκα), Τζόουνς, Φαρφάν (87' Πούκι), Ζαλάι

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Λίνο, Κίτσιου, Βίτορ, Κατσουράνης, Τζιόλης, Λάζαρ, Λόρενς (62' Κάτσε), Στοχ, Λούκας (90' Ολίσε), Σαλπιγγίδης (62' Αθανασιάδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα