Μία ΑΕΚ κυρίαρχος που την... κυνηγούν τα πάντα

09:33 17/9/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Στην τύχη τα... ρίχνει η εφημερίδα για το γεγονός ότι ο Άρης κατάφερε και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας χθες στο ΟΑΚΑ, γράφοντας για το ματς: "Μπορεί να στάθηκε τυχερός ο Άρης, καθώς είχε μια μέτρια απόδοση, όμως οι Καπετάνος και Γιαννιώτας τον καθοδήγησαν στα κρίσιμα σημεία. Ο Άρης δεν... χαρίστηκε στην ΑΕΚ,

με τον Αγκάνθο της χάλασε το πάρτι παίρνοντας "χρυσό" βαθμό ψυχολογίας". Όσον αφορά τους Βιντιάδη και Χάρις, η εφημερίδα στέκεται στη δήλωση του Θωμά Μαύρου: "Θέλετε την ΑΕΚ; Ελάτε πάρτε την!".


SPORTDAY

Με τον ξεκάθαρο τίτλο: "Δεν τους άξιζε", η εφημερίδα αναφέρεται στην απόδοση των παικτών της ΑΕΚ και το τελικό αποτέλεσμα, που δεν ήταν δίκαιο βάση εικόνας των δύο ομάδων: "Ο κόσμος της Ένωσης έδειξε με την παρουσία του στις εξέδρες έμπρακτα τη στήριξή του στην ομάδα, αλλά... Ο Αγκάνθο σκόραρε στο ντεμπούτο του και άφησε την ομάδα του Βλάχου χωρίς νίκη". Στα διοικητικά η SD γράφει: "Πριν πάνε στα επίσημα για να παρακολουθήσουν το ματς, Βιντιάδης και Χάρις επιβεβαίωσαν με τον πλέον επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον τους για την ΠΑΕ"!

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Έχοντας ως τίτλο "Θεοί και Δαίμονες ενάντια στην ΑΕΚ" η εφημερίδα γράφει για την απόδοση της Ένωσης στο χθεσινό ματς που όμως δεν ήταν αρκετή για την πρώτη νίκη: "Η ΑΕΚ ισοπέδωσε τον Άρη μέχρι το γκολ του Γιάγκο στο 58', μπορούσε να κερδίσει τουλάχιστον με 3-0 και τελικά έφαγε γκολ - ψυχρολουσία στη μοναδική ευκαιρία του αντιπάλου. Σιδερένια θέληση από την ομάδα του Βλάχου, αλλά οι επιθετικές αδυναμίες, της στέρησαν μια εύκολη νίκη. Κρίμα για τη συνολική εμφάνιση που δεν είχε τρόπο να πνίξει τον αντίπαλο μέσα στην περιοχή του". Σχετικα, με την παρουσία των Χάρις και Βιντιάδη στο ΟΑΚΑ η εφημερίδα τη χαρακτηρίζει "βουβή", συμπληρώνοντας: "Με γραπτή ανακοίνωση επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον και τίποτα παραπάνω".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ

Για τον Κιθ Χάρις γράφει η εφημερίδα, τονίζοντας ότι "τρελάθηκε ο Άγγλος με την ΑΕΚ", χρησιμοποιώντας μάλιστα και λόγια που φέρετε να είπε στον Δημήτρη Βιντιάδη! "Αυτός ο κόσμος θέλει ένα δικό του γήπεδο", "Αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον". Αυτά και πολλά άλλα έλεγε σε όλη τη διάρκεια του ματς ο Κιθ Χάρις στον Δημήτρη Βιντιάδη", γράφει χαρακτηριστικά η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ!

Keywords
Τυχαία Θέματα