Μαλλιοτραβήγματα στον ΠΑΟ

09:02 17/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μια ωραία... ατμόσφαιρα είναι στον Παναθηναϊκό όπως φάνηκε και από το περιστατικό της προηγούμενης Παρασκευής το οποίο κρατήθηκε κρυφό προκειμένου να μην διαταραχθεί επιπλέον το κλίμα ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό. Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ είχε λεκτικό επεισόδιο, αρχικά, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο αλλά στην συνέχεια ο Γάλλος στόπερ δεν δίστασε να πιάσει από τα μαλλιά τον διεθνή μεσοεπιθετικό.
Πιο συγκεκριμένα, στην διάρκεια του διπλού ο Μπουμσόνγκ έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Ζέκα και στην συνέχεια ο Χριστοδουλόπουλος έκλεψε την μπάλα και αντί να δώσει πάσα στον Γάλλο κεντρικό

αμυντικό έδωσε την μπάλα σε έναν άλλο συμπαίκτη του με αποτέλεσμα ο Μπουμσόνγκ να γίνει έξαλλος.
Τότε ο Μπουμσόνγκ απευθυνόμενος στον Χριστοδουλόπουλο του είπε: "Άσε μου την μπάλα, αφού έχω μέτωπο προς την εστία".
Η απάντηση του Χριστοδουλόπουλου: "Τι λες; Πάσα έδωσα. Άσε με να παίξω".
Ο Γάλλος αμυντικός έγινε έξαλλος και είπε στον διεθνή μεσοεπιθετικό: "Την άλλη φορά που θα αντιμιλήσεις θα σε κλοτσήσω όπως τον Ζέκα αλλά θα το κάνω με σκοπό".
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τότε του είπε "Τι είναι αυτά που λες, ρε" και εκείνη την στιγμή ο Μπουμσόνγκ τον άρπαξε από τα μαλλιά και του είπε "δεν θα μιλάς" με τον Χριστοδουλόπουλο να του λέει "σταμάτα ρε και φύγε από εδώ".
Εκείνη την στιγμή υπήρξε παρέμβαση των συμπαικτών των δυο ποδοσφαιριστών με το περιστατικό να σταματά εκεί και από τον Παναθηναϊκό να υποστηρίζουν πως το θέμα θεωρείται λήξαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα