Μεταγραφές για του χρόνου και πολλά γκολ σήμερα

10:09 20/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τις μεταγραφικές κινήσεις για τη νέα σεζόν προχωράει η ΑΕΚ και η ΩΡΑ το έχει σήμερα πρώτο θέμα: "Κείνει παίκτες από τώρα", γράφει και σημειώνει: "Μετά τους Μάνταλο και Φαγέ που έκλεισαν μέσα στο καλοκαίρι η ΑΕΚ

προχωράει ήδη σε συμφωνίες με ποδοσφαιριστές για τη νέα σεζόν. Στην άμυνα αρχικά το κύριο βάρος, τελειωμένη ήδη η πρώτη κίνηση με παίκτη από τη Σούπερ Λίγκα. Ανεξάρτητο το θέμα Κατσουράνη που παίζει πάντα δυνατά. Τα δεδομένα για Βασιλείου". Για τα αγωνιστικά σημειώνεται: "Με την ίδια... συνταγή για συνέχεια στα γκολ", ενώ αναφορά φυσικά γίνεται και στις χθεσινές νίκες σε βόλεϊ, μπάσκετ και χάντμπολ.

SPORTDAY

"Βάλτε γκολ!", είναι ο σημερινό τίτλος της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ: "Με Μπρέσεβιτς, Ντακόλ στην επίθεση η Ένωση αναζητεί κόντρα στον Άγιο Νικόλα μία ακόμα πειστική εμφάνιση".

LIVE SPORT

Με το "44" και τα προβλήματα που θα έχουν τα φυσικά πρόσωπα, ασχολείται η εφημερίδα: "Ξανατρέχει για το... 44. Προσπάθεια να ρυθμιστεί η δόση των 1,235 εκατ. ευρώ σε... 24 δόσεις".

GOAL

Για τα αγωνιστικά και το σημερινό παιχνίδι γράφει το Goal: "Θέλει... συνέχεια", αναφέρει και προσθέτει: "Με οδηγό το ματς με τον Ηλυσιακό η Ένωση υποδέχεται τον Άγιο Νικόλαο με στόχο τη νίκη, αλλά και την καλή εμφάνιση".

Keywords
Τυχαία Θέματα