Μέσα ο Ζουέλα

18:32 2/4/2012 - Πηγή: AEK365

Την αποστολή του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη 4 Απριλίου (16.30) ανακοίνωσε σήμερα ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης.
Την αποτελούν οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Ζουέλα, Καραγκούνης, Οικονόμου, Μπάλλας, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Δημούτσος, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Τάτος, Μπρίτο, Επστάιν, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Γκαρσία, Σφακιανάκης, Ιγκλέσιας.

Η ομάδα επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι από το Ηράκλειο

και κατευθύνθηκε αμέσως για προπόνηση στο αθλητικό κέντρο. Ο Φρανσίσκο Ζουέλα έχει ενσωματωθεί πλήρως από την προπόνηση του Σαββάτου.

Ο Τάσος Καραμάνος αποκλείστηκε από την αποστολή επειδή στη φάση του πρώτου πέναλτι στο χθεσινό ματς με τον Εργοτέλη τραυματίστηκε στο γόνατο από την ανατροπή που του έκανε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Του έγινε μάλιστα ένεση για να μπορέσει να συνεχίσει ωστόσο λόγω των έντονων ενοχλήσεων αντικαταστάθηκε σχεδόν αμέσως. Ο παίκτης θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 μέρες μέχρι να αποχωρήσει το πρήξιμο από το γόνατο.

Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της αύριο το μεσημέρι και αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για την Τρίπολη με επικεφαλή τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό.

Keywords
Τυχαία Θέματα