Σιαμανδούρας: Το …γαμώτο μας πικραίνει

17:42 2/4/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Oι παίκτες της ΑΕΚ καταχάρηκαν τη νίκη επί του Ερμή Λαγκαδά, αφού «ξέσπασαν» εξαιτίας της «κακής ήττας» από τον Πιερικό. Ο Άγγελος Σιαμανδούρας προσπάθησε να δώσει μία εξήγηση για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας του με δηλώσεις του στην «ΩΡΑ των σπορ», ενώ παραδέχτηκε: «Βλέπουμε τα αποτελέσματα των αντιπάλων μας. Βλέπουμε τι έχουμε κάνει εμείς και ομολογώ, ότι υπάρχει μία στενοχώρια».

Και συμπλήρωσε: «Συζητούσαμε με τον Αλέξη τον Φαλέκα αυτό ακριβώς κατά την επιστροφή από την Θεσσαλονίκη.

Πού θα ήμασταν τώρα, αν είχαμε κερδίσει τον Απόλλωνα Πάτρας στη Ζωφριά, που για μένα ήταν ματς-κλειδί για την πορεία μας; Κάναμε μία κακή ήττα από το Παγκράτι, αλλά θεωρώ, ότι με τον Απόλλωνα το ματς ήταν καθοριστικό. Είναι το... γαμώτο που μας πικραίνει. Ξέρουμε ότι αξίζαμε θέση στη δυάδα».

Ο παίκτης της ΑΕΚ είπε ακόμη: «Είναι γεγονός ότι στον Λαγκαδά πήγαμε πολύ καλά. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, όπου κάναμε όλα όσα έπρεπε. Και κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ μία ομάδα, που παραδοσιακά είναι ισχυρή εντός έδρας, επιτυγχάνει ογδόντα πόντους. Τα παιδιά είναι συνειδητοποιημένα. Δεν θέλω να κοιτάμε βέβαια πίσω. Τι έγινε και τι δεν έγινε. Θεωρώ, ωστόσο, ότι αν είχαμε κάνει προετοιμασία λίγες περισσότερες ημέρες κι αν είχαμε μία-δύο ετοιμοπόλεμες προσθήκες στην περιφέρεια και πιο συγκεκριμένα στα «ασόδυα» θα ήμασταν πιο πλήρεις. Έχουμε Φαλέκα και Βασιλόπουλο στις θέσεις αυτές. Δεν υποτιμώ τον Βαγγέλη Τζόλο, τον οποίο θεωρώ φοβερό ταλέντο, αλλά κάποιοι προπονητές δεν τον εμπιστεύτηκαν και δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε. Βέβαια, συνέβησαν κι άλλα, που δεν είναι της παρούσης να τα θυμίσουμε».

Για τον στόχο της τρίτης θέσης: «Είναι ρεαλιστικός στόχος. Πάντα υπάρχει ένα κίνητρο. Θα τα δώσουμε όλα για να τον πετύχουμε. Σας είπα και πριν ότι είμαστε συνειδητοποιημένοι. Μιλάμε μεταξύ μας. Ξέρουμε τι θέλουμε. Δεν έχουμε εύκολο πρόγραμμα. Παίζουμε με ομάδες που έχουν στόχους, όπως είναι ο Αμύντας και η Δόξα Λευκάδας, που ψάχνουν νίκες σωτηρίας, αλλά ποιοτικά είμαστε καλύτεροι. Και ενδεχομένως παίξουμε με την Κηφισιά στο τέλος για την τρίτη θέση. Προχωράμε...»

Keywords
Τυχαία Θέματα