«Μέσα από τα παιχνίδια η βελτίωση»

23:14 22/9/2012 - Πηγή: AEK365

Βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός μέσα από τα παιχνίδια που θα δίνει θα γίνεται όλο και καλύτερος και θα φτάσει στο σημείο που επιθυμεί, εμφανίστηκε μετά το φιλικό παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ, ο Αργύρης Πεδουλάκης. «Είμαστε μια καινούργια ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο. Μέσα από τα παιχνίδια θα φτάσουμε στο σημείο που επιθυμούμε», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήταν μια ευκαιρία εμάς να δούμε κάποια πράγματα. Δοκιμάσαμε διαφορετικά σχήματα και καταστάσεις, ειδικά στο πρώτο

ημίχρονο. Πρέπει να σκέφτεσαι ως παίκτης. Στο πρώτο μέρος πήγαμε εκ προθέσεως σε άμυνες που δεν ήταν συμβατές με τον αντίπαλο, για να "δοκιμάσουν" οι ψηλοί τα πόδια τους. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο "Σόφο" έκανε τη διαφορά ειδικά στην άμυνα. Τα παιδιά που δεν γνωρίζουν από το δικό μας πρωτάθλημα, κατάλαβαν ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα σε τέτοιες έδρες. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο, στην ομάδα και στον κόσμο».

Ερωτηθείς για τις αλλαγές που πιστεύει ότι θα υπάρχουν στο νέο πρωτάθλημα, υποστήριξε: «Δεν πιστεύω ότι αλλάζει πολύ. Ένα νέο στοιχείο είναι ο τέταρτος Αμερικάνος, στοιχείο που θα δυναμώσει τις ομάδες που βρίσκονται στα πιο κάτω επίπεδα της βαθμολογίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα