Με εντυπωσιακό Πάνκο κέρδισε και τον ΑΓΟΡ

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Πάνκο (24 πόντοι), Διαμαντίδη (12 πόντοι) και Κίτσεν (11 πόντοι), ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον ΑΓΟΡ με 78-68 στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρεθύμνου.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε για τη 2η αγωνιστική του τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» τον ΑΓΟΡ με 78-68. Η νίκη αυτή τη φορά δεν ήλθε τόσο εύκολα, αφού στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι
ήταν ισορροπημένο, με την ομάδα του Ρεθύμνου να περνά στο δεύτερο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ. Σε εκείνο το σημείο τα λάθη των «τριφυλλοφόρων» διαδέχονταν το ένα το άλλο, ενώ η άμυνα ήταν ιδιαίτερα χαλαρή, με το Ρέθυμνο να παίζει run 'n' gun μπάσκετ και να σκοράρει κατά ριπάς.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δοκίμασε πολλά σχήματα, έκανε πολλές αλλαγές, αλλά το Τριφύλλι δεν κατάφερνε να περάσει μπροστά στο σκορ. Οι μοναδικοί παίχτες που έδειχναν να είναι μες στο παιχνίδι ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Άντι Πάνκο, ο οποίος στο σημερινό ματς ήταν ασταμάτητος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του Παναθηναϊκού βελτιώθηκε άρδην, αφού η ομάδα έπαιξε ασφυκτική άμυνα και κυριάρχησε στα ριμπάουντ.

Οι Ντέργουιν Κίτσεν και Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν αυτοί που πίεσαν, έκλεψαν μπάλες, μοίρασαν ασίστ και πρόσφεραν πολύτιμους πόντους στην ομάδα. Ο Άντι Πάνκο, απ' την πλευρά του, δε σταμάτησε στιγμή να «πυροβολεί» το καλάθι του Ρεθύμνου κι έδειξε πως μπορεί να είναι πολύτιμος, εάν βρεθεί στη μέρα του.

Αύριο, στο κλείσιμο του τουρνουά, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στις 18:30.
Δεκάλεπτα: 20-18, 38-36, 54-60, 68-78.

Ρέθυμνο (Κουφός): Μπράουν 12 , Ουάιτ 9, Αγγελόπουλος 9, Τσόχλας 11, Ντούβνιακ 6, Κάρτερ, Λάτοβιτς 3, Πέτγουεϊ 15, Γαλιώτος, Σιζόπουλος 3.

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος, Πάνκο 24, Ματσιούλις 5, Άρμστρονγκ 2, Ούκιτς 6, Τσαρτσαρής 5, Διαμαντίδης 12, Κίτσεν 11, Γιαννόπουλος 5, Σχορτσανίτης 8.
Keywords
Τυχαία Θέματα