«Μερικοί δεν είχαν καταλάβει που έπαιζαν»

11:48 11/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η παραμονή του Ντέλιο Ρόσι στον πάγκο της Φιορεντίνα κράτησε μόλις έξι μήνες καθώς τιμωρήθηκε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιταλίας μετά τις μπουνιές που έδωσε στον Άνταμ Λιάγιτς στην διάρκεια του αγώνα με την Νοβάρα όταν ο ποδοσφαιριστής τον έβρισε. Λίγους μήνες μετά ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε πως έπρεπε να ακολουθεί την τακτική "μαστίγιο και καρότο" καθώς μερικοί δεν ήξεραν που έπαιζαν.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Lady Radio", ο Ντέλιο Ρόσι τόνισε: "Η αλήθεια είναι πως μερικοί παίκτες συμπεριφέρονταν σαν παιδιά. Δεν είχαν καταλάβει

πού έπαιζαν. Χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω μαστίγιο και καρότο για να μπορέσουμε να δουλέψουμε σωστά. Πάντως υπήρχαν πολλοί σημαντικοί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές".
Για τις σχέσεις του με την Φιορεντίνα, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: "Οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους της ομάδας είναι εξαιρετικές. Ιδίως με τον κόσμο έχω ένα απίστευτο δέσιμο. Θα γύριζα ευχαρίστως. Αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα είχα φύγει καθόλου. Όμως τώρα προπονητής είναι ο Μοντέλα και πρέπει να τον στηρίξουν όλοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα