«Αν διαλύσετε τον Άρη θα σας κυνηγάει όλη η Θεσσαλονίκη»

10:47 11/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ευθύμης Κουλουχέρης δεν κάνει πίσω και επιμένει στην προσφυγή που κατέθεσε ζητώντας περίπου 90.000 ευρώ από την ΠΑΕ Άρης και τις κυρώσεις που προβλέπονται με την ομάδα να κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών και με μη ορισμό του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε και την συνομιλία που είχε με το μέλος της διοικούσας επιτροπής, κ. Ζαμπέτα και απάντησε σε όσα του καταλογίζουν από την ΠΑΕ.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "GOAL NEWS", ο Κουλουχέρης τόνισε: "Έκανα

προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης στις 22 Νοεμβρίου 2011. Ήμουν απλήρωτος από το καλοκαίρι του 2011. Κανείς δεν με ρώτησε πώς τα έβγαζα πέρα, αν είχα ανάγκες ή πως πλήρωνα τα ενοίκια μου. Όταν ήρθε ο κ. Τσιώλης, μου είπε πως δεν του κάνω, δεν μίλησα. Έβαλα το κεφάλι κάτω, έψαξα να βρω ομάδα, έφερα μια πρόταση, όμως η διοίκηση ήθελε αποζημίωση.
Συνέχισα να κάνω μόνος μου προπονήσεις. Έφυγε ο Τσιώλης, ήρθε ο Πρόμπιερζ, ξανά τα ίδια. Με έβαζαν να κάνω προπόνηση πρωινές ώρες ξεχωριστά από την ομάδα. Και πάλι δεν μίλησα. Τους έλεγα... θα κάνω προσφυγή... και μου απαντούσαν... κάνε, δεν θα πάρεις ποτέ τα λεφτά σου.... Τελικά έγινε διακανονισμός σε 10 δόσεις των 30.000 ευρώ.
Μου δίνουν μόνο την μια δόση και αυτή μέσω των τηλεοπτικών και εδώ και τρεις μήνες με αγνοούν και τελικά με θυμούνται μόλις μια μέρα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης. Και έρχονται τώρα αυτοί οι κύριοι και μου λένε πως εγώ καταστρέφω τον Άρη; Την στιγμή που οι άνθρωποι έχουν κάνει εγκλήματα, σκορπώντας τόσα χρήματα σε αμέτρητους παίκτες;
Μίλησα με τον Ζαμπέτα. Η πρόταση του ήταν να πάρω 30 χιλιάδες τώρα, άλλες 20 τον Μάιο και τα υπόλοιπα σε βάθος 3 χρόνων. Δεν το δέχθηκα. Πάνω στην συζήτηση μου λέει... αν καταστραφεί η ομάδα, θα χάσεις και εσύ τα λεφτά σου... Η απάντηση μου ήταν πως... αν διαλυθεί ο Άρης, μπορεί να χάσω τα λεφτά μου, όμως εσένα και όσους έφεραν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση θα σας κυνηγάει όλη η Θεσσαλονίκη...".

Keywords
Τυχαία Θέματα