Μελισσανίδης: «Θέληση να τελειώνουμε γρήγορα»!

20:44 12/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ (που έφτασε στο Υπουργείο συνοδευόμενος από τους Δημήτρη Ανδριόπουλο και Θανάση Κυρατσού) παρουσιάστηκε μετά το τέλος του ραντεβού ικανοποιημένος από την διάθεση που έδειξε η Πολιτεία να βοηθήσει την Ένωση στην κατασκευή του γηπέδου της.
«Αναπτύξαμε το όλο πρότζεκτ στον υπουργό. Το βλέπει πολύ θετικά και έχουμε την διαβεβαίωση πως θα είναι δίπλα

μας και θα βοηθήσει αυτή την προσπάθεια, για να γίνει πραγματικότητα το έργο που όλοι συζητάμε και όλοι θέλουμε. Νομίζω ότι ήταν ένα καλό ραντεβού, ο υπουργός και το επιτελείο του είδαμε ότι έχουν και την διάθεση και την θέληση. Καταλάβαμε πως και αυτοί θέλουν να τρέξουν τις διαδικασίες και να τελειώνουμε γρήγορα. Ήταν πολύ καθοριστικό το ραντεβού και θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό για την προσπάθεια που κάνει, έτσι ώστε η ΑΕΚ επιτέλους να ξεκινήσει αυτό το έργο που όλοι θέλουμε», επεσήμανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την συνάντηση με τον Υπουργό.
Όταν ρωτήθηκε για τα βήματα που θα ακολουθήσουν, σχολίασε: «Ένα, ένα θα τα κάνουμε. Θα περπατάμε και μετά θα τρέχουμε. Για το άλσος δεν έγινε κουβέντα, γιατί εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε με το άλσος. Η ΑΕΚ ότι έχει να κάνει, θα το κάνει στο οικόπεδο που της ανήκει».

Keywords
Τυχαία Θέματα