Δύο προβλήματα στον Άρη

20:32 12/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στις προπονήσεις επέστρεψαν με διπλή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Άρη μετά το διήμερο ρεπό στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο. Οι Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Κώστας Κοτσαρίδης και Τζον Ιμπέχ, έκαναν θεραπεία και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Ανδρέας Ηρακλής, αισθάνεται καλύτερα και άρχισε σταδιακά να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα (στην αυριανή προπόνηση θα δοκιμάσει να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το ρυθμό).
Μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή

ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα με τον Μακεδονικό (15:30) στο γήπεδο της Ν. Ευκαρπίας. Από την αποστολή αποκλείστηκαν οι Αγκάνθο και Πουλίδο. Ο Σέρβος τεχνικός άφησε εκτός τους δύο Ισπανούς, όχι για ιατρικούς λόγους, αλλά για αγωνιστικούς. Καθώς δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Η αποστολή αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Έλσνερ, Ουντότζι, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Γκέλης, Γκόλιας, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρένια, Σουνάς, Τσουκάνης, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα