Δεν αρκούσε ο Ακουϊλάνι

16:09 26/1/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΤΖΕΝΟΑ: 3-3
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Μπορεί ο Ακουϊλάνι να ήταν σε μεγάλο βράδυ (τρία γκολ), ωστόσο η Φιορεντίνα κόλλησε στο 3-3 με την Τζένοα.

Στο 4ο μόλις λεπτό ο Ντε Μάιο, απομάκρυνε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Μάτρι, ενώ στο 10' ο Νέτο, απέκρουσε την κεφαλιά του Τζιλαρντίνο. Τελικά στο 26ο λεπτό η Τζένοα κέρδισε πέναλτι και ο Τζιλαρντίνο από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0. Με τον ίδιο τρόπο απάντησε και η Φιορεντίνα στο 33ο λεπτό,

με τον Ακουϊλάνι να κάνει το 1-1 από τη βούλα του πέναλτι, αλλά με τη σέντρα, ο Αντονίνι βγήκε τετ α τετ με τον Νέτο και τον πλάσαρε για το 2-1. Οι «βιόλα» ισοφάρισαν ξανά στο 42' καθώς ο Χοακίν έκανε το γύρισμα και ο Ακουϊλάνι πλάσαρε τον Περίν.

Στο 50ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ της Φιορεντίνα, ενώ στο 53' η Τζένοα είχε δοκάρι με τον Κονατέ. Τελικά στο 57ο λεπτό οι «βιόλα» πέτυχαν το 3-2 ξανά με τον Ακουϊλάνι που έκανε χατ τρικ. Στο 75ο λεπτό το σουτ του Στόιαν από μακρά, πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 77' ο Ντε Μάιο έκανε το 3-3 από κοντά.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο Ρονκάλια, Κομπέρ, Σάβιτς, Πασκουάλ, Πισάρο, Ακουϊλάνι (73' Άντερσον), Αμπροζίνι (55' Φερνάντες), Κουαδράδο (80' Μάτος), Χοακίν, Μάτρι

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Αντονίνι, Ντε Μάιο, Μπουρντίσο, Μαρκέζε (61' Φετφατζίδης), Κονατέ (81' Κόφι), Μπερτολάτσι, Ματουζαλέμ, Ντε Τσέλιε (71' Στόιαν), Αντονέλι, Τζιλαρντίνο

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΜΙΛΑΝ: 1-2
Γήπεδο: Σεντ Ελία

Επική ανατροπή πραγματοποίησε η Μίλαν, που επικράτησε της Κάλιαρι με 2-1 παρότι έχασε ως το 87'.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Κόσου έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 7' και στο 10', οι Ρομπίνιο και Μπαλοτέλι αστόχησαν από καλές θέσεις. Στο 16' και στο 18' ο Αβράμοφ απέκρουσε τα σουτ του Χόντα και στο 27' μετά από τραγικό λάθος του Αμέλια, ο Σάου με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 55' και στο 58' οι Χόντα και Μπαλοτέλι έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν ενώ στο 73' το πλασέ του Πινίγια πέρασε μόλις άουτ. Στο 87ο λεπτό όμως, μετά από κόρνερ του Χόντα, ο Πατσίνι με όμορφο γυριστό έφερε στα ίσα τα ματς και στο 89' ο Μπαλοτέλι με τρομερή εκτέλεση φάουλ, έδωσε τη νίκη στη Μίλαν.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αβράμοφ, Πιζάνο, Ροσετίνι, Αστόρι, Μούρου, Κόντι, Ντεσένα, Έκνταλ (76' Έρικσον), Κόσου, Πινίγια, Σάου (69' Καμπρέρα)

ΜΙΛΑΝ: Αμέλια, Ντε Σίλιο, Μπονέρα, Εμάνουελσον (77' Αμπάτε), Ραμί, Μοντολίβο, Ντε Γιονγκ (71' Μουντάρι), Χόντα, Κακά, Ρομπίνιο (61' Πατσίνι), Μπαλοτέλι

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Στο 1-1 έμειναν Σαμπντόρια και Μπολόνια και έμειναν και οι δύο ικανοποιημένες.

Στο 19ο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Ντιαμάντι πέρασε λίγο άουτ, όπως και το σουτ του Σοριάνο στο 42'.

Ο Σοριάνο είχε τρία πολύ καλά σουτ στο 52', στο 53' και στο 57', αλλά κανένα από αυτά δεν βρήκε τέρμα, αλλά στο 61ο λεπτό ο Γκαμπιαντίνι άνοιξε το σκορ για την Σαμπντόρια. Η Μπολόνια έσωσε την παρτίδα στο 90ο λεπτό καθώς ο Χριστοδουλόπουλος κέρδισε πέναλτι και ο Ντιαμάντι έκανε το 1-1 από τα 11 βήματα.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Κόστα, Μουστάφι, Γκασταλντέλο, Ντε Σιλβέστρι, Σοριάνο, Παλόμπο, Γκαμπιαντίνι (88' Σανσόνε), Ομπιάνγκ, Κρστίσιτς (79' Ρενάν), Έντερ

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Νατάλι, Άντονσον, Τσερούμπιν (79' Μοσκαρντέλι), Πατζιέντζα, Χριστοδουλόπουλος, Πέρες, Γκάρικς, Μορλέο (65' Ακουαφρέσκα), Μπιάνκι (79' Μοσκαρντέλι), Ντιαμάντι

ΛΙΒΟΡΝΟ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ: 3-1
Γήπεδο: Αρμάντο Πίκι

Την πρώτη της νίκη μετά από 9 ματς πέτυχε η Λιβόρνο, που επικράτησε με 3-1 της Σασουόλο και πήρε ανάσα.

Μόλις στο 4ο λεπτό η Λιβόρνο πήρε κεφάλι στο σκορ, με κοντινό πλασέ του Γκρέκο, ενώ στο 1' ο Παουλίνιο με πανέμορφο σουτ έκανε το 2-0. Στο 16' ο Παουλίνιο έχασε μεγάλη εκαιρία, αλλά στο 26΄ο Μπενάσι με διαγώνιο σουτ έγραψε το 3-0. Η Σασουόλο κέρδισε πέναλτι στο 28ο λεπτό και μείωσε με τον Μπεράρντι.

Στην επανάληψη η Λιβόρνο έμεινε πίσω και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου.

ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Κετσερίνι, Έμερσον, Κόντα, Μπενάσι, Γκρέκο (74' Ντάνκαν), Μπαγιέ, Λούκι, Καστελίνι, Εμεγκαρά (69' Σιλιγκάρντι), Παουλίνιο

ΣΑΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Ρόζι, Αντέι, Μανφρεντίνι, Λόνγκι (77' Τζίγκλερ), Τσίμπσα (52' Φλόρες), Μπιοντίνι, Μαρόνε, Μπεράρντι, Σανσόνε (64' Φαρίας), Ζάζα.

ΠΑΡΜΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 1-0
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Τη νίκη με 1-0 πέτυχε η Πάρμα κόντρα στην Ουντινέζε και βλέπει άμεσα Ευρώπη.

Στο 13ο λεπτό ο Μπρκιτς είπε όχι σε όμορφο σουτ του Μαρκιόνι, ενώ στο 15' το πλασέ του Άκουα έφυγε μόλις άουτ. Στο 17' την ίδια τύχη είχε το σουτ του Παρόλο και στο 34' ο Κασάνο έβγαλε τη σέντρα και ο Αμάουρι με κεφαλιά έκανε το 10 για την Πάρμα.

Στο 48' και στο 55' ο Μιράντε είπε όχι σε σουτ των Βιντμέρ και Νίκο Λόπες, ενώ από εκεί και πέρα δεν υπήρξε άλλη καλή φάση.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Κασάνι, Παλέτα, Φελίπε, Παρόλο, Άκουα (77' Μπιαμπιανί), Γκαργκάνο, Μαρκιόνι (86' Μάουρι), Γκόμπι, Αμάουρι (63' Παλαντίνο), Κασάνο.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς, Ερτό, Ντανίλο, Μπούμπνιτς, Μπαντού, Άλαν (69' Μαϊκοσουέλ), Βιντμέρ Περέιρα, Ντάγκλας (29' Πίντζι), Λόπες, Μουριέλ (78' Ντι Νατάλε).

ΙΝΤΕΡ-ΚΑΤΑΝΙΑ: 0-0
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Στο 0-0 με την ουραγό Κατάνια κόλλησε η Ίντερ κι έχασε κι άλλο έδαφος.

Το πρώτο μέρος ήταν πολύ κακό, με την Ίντερ να έχει τη μία και μοναδική φάση στο 26', όταν ο Μιλίτο δεν μπόρεσε από ιδανική θέση να νικήσει τον Φριζόν.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε και στο 48ο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Μπεργκέσιο έφυγε μόλις άουτ, όπως και το σουτ του Ρινάουντο στο 55', που έξυσε το δοκάρι του Χαντάνοβιτς. Στο 84' και στο 87΄οι κεφαλιές των Ρολάντο και Παλάσιο πέρασαν μόλις άουτ.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ρολάντο, Καμπανιάρο, Ζουάν (81' Μπότα), Κουζμάνοβιτς (46' Κόβασιτς), Καμπιάσο (61' Ταϊντέρ), Τζόναθαν, Ναγκατόμο, Μιλίτο, Άλβαρες, Παλάσιο

ΚΑΤΑΝΙΑ: Φριζόν, Μπελούστι (67' Γκιομπέρ), Λεγκροτάλιε, Ρολίν, Ίζκο, Ρινάουντο, Περούτσι (73' Αλμιρόν), Λόντι, Μπιράγκι, Λέτο (70' Κάστρο), Μπεργκέσιο

ΤΟΡΙΝΟ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 1-0
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε η Τορίνο επί της Αταλάντα και θα παλέψει ως το τέλος για μια θέση στην Ευρώπη.

Το ματς στο πρώτο μέρος ήταν πάρα πολύ κακό, με τις δύο ομάδες να μην έχον σχεδόν καμία ευκαιρία.

Στην επανάληψη η Τορίνο μπήκε λίγο καλύτερα και στο 61ο λεπτό ο Τσέρτσι με πέναλτι έκανε το 1-0. Στο 71ο λεπτό η κεφαλιά του Στεντάρντο έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 78΄ο Παντέλι είπε όχι σε σουτ του Ντένις.

Στο 90ο η Τορίνο κέρδισε κι άλλο πέναλτι σε φάση που αποβλήθηκε και ο Μπρίβιο, αλλά ο Κονσίλι απέκρουσε την εκτέλεση του Ιμόμπιλε.

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Γκλικ, Μαξίμοβιτς, Μορέτι, Μασιέλο, Βίβες, Νταρμιάν, Φάρνερουντ (51' Μπρίγκι), Ελ Καντουρί (82' Μπάσα), Τσέρτσι (71' Μετζιορίνι), Ιμόμπιλε.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Στεντάρντο, Μπεναλουάν (78' Ντε Λούκα), Γέπες, Μπρίβιο, Κιγκαρίνι, Μποναβεντούρα, Ραϊμόντι, Καρμόνα, Μπριέντζα (68' Μοράλες), Λιβάγια (56' Ντένις)

ΒΕΡΟΝΑ-ΡΟΜΑ: 1-3
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Την καλή της παράδοση διατήρησε η Ρόμα στο «Μπεντεγκόντι» επικρατώντας 3-1 της Βερόνα για να μειώσει την απόστασή της από την πρώτη θέση στους έξι βαθμούς.

Στο 4' και στο 9' ο Ράφαελ σταμάτησε τα σουτ των Μαϊκόν και Ντέστρο, όπως έκανε και στο 24' σε προσπάθεια του Λιάγιτς. Η πίεση των Ρωμαίων απέφερε καρπούς στις καθυστερήσεις του πρώοτυμέρους, καθώς ο Ζερβίνιο έκανε από αριστερά το γύρισμα και ο Λιάγιτς με προβολή έκανε το 1-0.

Η Βερόνα μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό ο Χάλφρεντσον με όμορο σουτ έφερε στα ίσα το σκορ, ενώ στο 53' ο Ράφαελ είπε όχι σε σουτ του Μαϊκόν.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι και έφτασαν σε ακόμα δύο τέρματα για να «καθαρίσουν» τη νίκη. Ο Ζερβίνιο με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού έκανε το 2-1 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Τότι στο 82' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Γκονζάλεζ, Μάρκες, Μαϊέτα (39' Ντοναντέλ), Κατσιατόρε, Ρομούλο, Ντονάτι (83' Λονγκό), Χάλφρεντσον, Ιτούρμπε, Τόνι, Γκόμεζ.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν, Μπενάτια, Καστάν, Τοροσίδης, Ναϊνγκολάν (59' Πιάνιτς), Ντε Ρόσι, Στρούτμαν, Ζερβίνιο, Ντέστρο (76' Τότι), Λιάιτς (64' Φλορέντσι).

Keywords
Τυχαία Θέματα