Ξύπνησε στο δεύτερο η Μπάρτσα

14:56 26/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 21 αγωνιστική

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΛΑΓΑ: 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: Καμπ Νου

Η Μπαρτσελόνα αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος τελικά επικράτησε με 3-0 της Μάλαγα και παραμένει στην κορυφή μαζί με την Ατλέτικο. Οι "μπλαουγκράνα" είχε δοκάρι μόλις στο 5ο λεπτό με τον Σάντσες ενώ στο 30' ο Βαλντές έδιωξε το σουτ του Ντούντα. Τελικά στο 40' η Μπαρτσελόνα

άνοιξε το σκορ όταν μετά από εκτέλεσε κόρνερ και κεφαλιά του Σάντσες ο Πικέ σκόραρε από κοντά.

Στο 49' η Μάλαγα άγγιξε την ισοφάριση όταν ο Αντούνες πέρασε και τον Βαλντές και πλάσαρε αλλά ο Άλμπα έκοψε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Η Μπαρτσελόνα απάντησε στο 54' με δοκάρι του Πικέ και στο επόμενο λεπτό έκανε το 2-0 με τον Πέδρο. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στο μισοάδειο ομολογουμένως Καμπ Νου ο Σάντσες έκανε το 3-0 (61') και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του. Στο 87ο λεπτό το Καμπ Νου σηκώθηκε να χειροκροτήσει τον Αφελάι που μπήκε αλλαγή και επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από πάρα πολύ καιρό.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Τσάβι, Μπουσκέτς, Φάμπρεγας, Σάντσες (87'Αφελάι), Μέσι, Πέδρο (62'Τέγιο).

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο, Ανχελέρι, Σέρχιο Σάντσεθ, Φλάβιο, Αντούνες, Χουάνμι, Καμάτσο, Τισόνε, Ντούντα, Πέρεθ (65'Μοράλες), Σάντα Κρους (26'Παβλόφσκι).

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2-4

ΓΗΠΕΔΟ: Βαγέκας

Η Ατλέτικο έδειξε και στο Βαγέκας ότι φέτος δεν σταματά με τίποτα. Επικράτησε 4-2 της Ράγιο παραμένει μόνη πρώτη.

Οι "ροχιμπλάνκος" άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8' όταν ο Βίγια εκμεταλλεύτηκε τη λάθος συνεννόηση στην άμυνα της Ράγιο και έκανε το 0-1. Η Ράγιο κέρδισε πέναλτι στο 11' αλλά ο Βιέρα δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουρτουά. Ο Αρντά στο 30' έγραψε το 0-2 με τον Βιέρα να σκοράρει τελικά στο 40' και να μειώνει. Ο Τούρκος της Ατλέτικο "χτύπησε" και στο 44' και έγραψε το 1-3. Στο 74' με αυτογκόλ του Σαούλ ήρθε το τέταρτο γκολ των "ροχιμπλάνκος" όμως με τη σέντρα μείωσε ο Λαριβέι.

Ρ.ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Αρμπίγια, Τίτο, Σαούλ, Νάτσο, Μπαένα, Τρασόρας, Μπανγκουρά (57'Ροσίνα), Μπουέβο, Βιέρα (91'Φάλκε), Λαριβέι.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Μανκίγιο, Μιράνδα, Γκοδίν, Φιλίπε, Σόσα (61'Όλιβερ Τόρες), Τιάγκο, Γκάμπι, Αρντά, Βίγια (80'Ραούλ Γκαρθία), Ντιέγκο Κόστα.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 1-5

ΓΗΠΕΔΟ: Ρέινο ντε Ναβάρο

Με εντυπωσιακή εμφάνιση η Μπιλμπάο πέρασε από την Παμπλόνα επικρατώντας με 4-1 της Οσασούνα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Σουσαέτα για να ισοφαρίσει ο Αρμεντέρος επτά λεπτά μετά. Στη συνέχεια όμως η Μπιλμπάο κυριάρχησε. Έκανε το 1-2 στο 16' με τον Αντουρίθ και στο 62' ο έμπειρος επιθετικός πέτυχε και το τρίτο γκολ της ομάδας του. Στο 76' η Οσασούνα έμεινε με δέκα καθώς αποβλήθηκε ο Αρίμπας και οκτώ λεπτά μετά ήρθε το 1-4 με τον Αρίμπας. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88' ο Κίκε Σόλα.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αντρές Φερνάντεθ, Μπερτράν, Λοτιές, Αρίμπας, Νταμιά, Λόλο (67'Πουνιάλ), Σίλβα (84'Τόρες), Θεχούδο (36'Ακούνια), Αρμεντέρος, Ντε λας Κουέβας, Οριόλ Ριέρα.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Γκουρπέγκι, Σαν Χοσέ, Μπαλενθιάγκα, Ιτουράσπε (75'Λαπόρτε), Μικέλ Ρικο, Άντερ Ερέρα, Σουσαέτα (80'Ιμπάι Γκόμεθ), Μουνιαΐν, Αντουρίθ (85'Σόλα).

ΑΛΜΕΡΙΑ-ΧΕΤΑΦΕ: 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Μεντιτερανέο

Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε η Αλμερία επί της Χετάφε και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα.

Στο 5' και στο 6' τα σουτ των Σαράμπια και Βιδάλ πέρασαν μόλις άουτ ενώ στο 19' ακυρώθηκε γκολ του Μίτσελ. Στο 35ο λεπτό ο Εστεμπάν είπε όχι σε σουτ του Κάστρο, ενώ στο 44' ο Ράφα σημάδεψε το δοκάρι της Αλμερία.

Στο 48ο λεπτό η Αλμερία άνοιξε το σκορ με όμορφη κεφαλιά του Ζονγκό και στη συνέχεια είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει ξανά, αλλά ο Μογιά πραγματοποίησε σωρεία επεμβάσεων.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστεμπάν, Ντουμπαρμπιέ, Τορσιλιέρι, Ραφίτα, Τρουχίγιο, Σοριάνο (70' Ντίας), Τέμπαρ, Αζέεζ, Βιδάλ, Σούσο (78' Έλντερ Μπαρμπόσα), Ζονγκό (90' Κορόνα)

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Ράφα, Εσκουδέρο (61' Λάγο), Λόπεθ, Αρόγιο, Λεόν, Μίτσελ (71' Λασέν), Κάστρο, Μοσκέρα (66' Λαφίτα), Σαράμπια, Μαρικά

Keywords
Τυχαία Θέματα