Μεγάλη ανατροπή για Σοσιεδάδ

18:55 4/12/2011 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 15η αγωνιστική

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΑΛΑΓΑ: 3-2

ΓΗΠΕΔΟ: Ανοέτα

Τεράστια νίκη για τη Σοσιεδάδ που με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά γύρισε το ματς και επικράτησε 3-2 της Μάλαγα. Το ματς ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την Μάλαγα καθώς στο 10ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ χάρη σε ένα

αυτογκόλ του Ντεμικέλις. Η ομάδα του Πελεγκρίνι όμως δεν το έβαλε κάτω και στο 19' ισοφάρισε με τον Ρονδόν. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 58' όταν ο Σεμπάστιαν Φερνάντες τιμώρησε το λάθος της άμυνας της Σοσιεδάδ. Η Βάσκοι πάλεψαν για την ισοφάριση και στο 86' είχαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Καμπαγέρο έδιωξε εκπληκτικά το σουτ του Ιφράν. Δύο λεπτά μετά όμως ο Βέλα με ένα εξαιρετικό γκολ έκανε το 2-2. Η ισοφάριση δεν ήταν αρκετή στους «τσούρι ουρδίν» που στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων γύρισαν το ματς με τον Ιφράν να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Ρ.ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνεθ, Μικέλ Γκονθάλεθ, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Εστράδα (80'Γιορέντε), Ελουστόνδο, Αρανμπούρου (74'Ιφράν), Θουρουτούθα (85'Πάρδο), Γκρισμάν, Βέλα, Αγκιρέτσε.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο, Σέρχιο Σάντσεθ (86'Καμάτσο), Ντεμικέλις, Ματάισεν, Μονρεάλ. Τουλαλάν. Ντούντα, Καθόρλα (63'Απόνιο), Σεμπάστιαν Φερνάντες, Ρονδόν (73'Φαν Νίστελροϊ).

Keywords
Τυχαία Θέματα